ogdrillowiec 0 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2023 Hej, mam problem zodpaleniem gry.. zainstalowałem oficialnego launchera gry i próbowałem odpalić wersję 1.17.1 potem 1.16.5 potem 1.12.2 potem 1.8 i żadna z nich nie działała.. po kliknięciu "graj" launcher odrazu wyświetla komunikat: Cytat Nastąpiła niespodziewana awaria gry przepraszamy za niedogodności Kod zakończenia: -1073741819 Bardzo proszę o pomoc, szukałem pomocy w internecie odinstalowywałem grę od nowa, aktualizowałem sterowniki i NIC! Dalej to samo proszę o pomoc! GPU: AMD Radeon HD 6770 CPU: Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz 3.30 GHz System: Windows 10 Home 22H2 64-bit RAM: 8GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 173 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2023 Masz jave? I generalnie polecam lunara A amd z intelem to takie srednie polaczenie xd I polecam też przenieść się na win11 dopóki jest za free, sam myślałem, że sie nie opłaca ,ale od jakiegoś czasu mam i jest spoko, po paru personalizacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogdrillowiec 0 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2023 W dniu 22.08.2023 o 23:44, Fendi napisał: Masz jave? I generalnie polecam lunara A amd z intelem to takie srednie polaczenie xd I polecam też przenieść się na win11 dopóki jest za free, sam myślałem, że sie nie opłaca ,ale od jakiegoś czasu mam i jest spoko, po paru personalizacjach Tak mam javę, lunara mi wywala po jakichś 15 minutach gry a mój komputer nie spełnia wymagań do windowsa 11 Jak myślisz reinstalacja javy może mi pomóc? A i ja mój komputer dostałem w prezencie od rodziców więc.. niezabardzo wiedzieli jaki sprzęt dobierać.. W dniu 22.08.2023 o 23:44, Fendi napisał: Masz jave? I generalnie polecam lunara A amd z intelem to takie srednie polaczenie xd I polecam też przenieść się na win11 dopóki jest za free, sam myślałem, że sie nie opłaca ,ale od jakiegoś czasu mam i jest spoko, po paru personalizacjach I czy może być to wina tego, że mam Javę 8 i java development kit 17.0.8? Łączę trzy posty niewymagające rozdzielenia Notatka dodana przez Helczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 173 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 8 godzin temu, ogdrillowiec napisał: I czy może być to wina tego, że mam Javę 8 i java development kit 17.0.8 ? uh, zainstaluj jave 17 https://www.oracle.com/java/technologies/javase/jdk17-archive-downloads.html I tak btw, nie musisz spelniac wymagań aby zainstalować win11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devyy 17 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 12 godzin temu, Fendi napisał: A amd z intelem to takie srednie polaczenie xd Gdzie ty to przeczytałeś na yt? Jakimś forum czy co? 3 godziny temu, Fendi napisał: I tak btw, nie musisz spelniac wymagań aby zainstalować win11 On nawet minimalnych nie spełnia to lepiej win10 zostawić Zrejbstaluj Jave lub serwer Usuń i zrob na nowo ewentualnie można przeinstalować system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 173 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 12 minut temu, devyy napisał: Gdzie ty to przeczytałeś na yt? Jakimś forum czy co? W przypadku lepszych karty czy procesorów większego znaczenia to nie ma, jednak spójrz na te komponenty, miałby trochę lepszą wydajność gdyby do TEJ karty z amd byłby procesor z amd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devyy 17 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 5 minut temu, Fendi napisał: procesor z amd Procesory z amd mają chiplet = fabularki chodzą lepiej intel ma montoholic = serwery, gry fps chodzą lepiej karta póki nie ma giga bootlencku to git jest (nie patrz na kalkulatory bootlencku bo nie działają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogdrillowiec 0 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 mam kolejny problem Po jakimś czasie gry minecraft się wyłącza i piszę Cytat BŁĄD Gra uległa awarii Wystąpił nieoczekiwany problem i gra uległa awarii. Przepraszamy za niedogodności. Ta awaria może zostać rozwiązana poprzez przydzielenie w konfiguracji dodatkowej pamięci dla tej wersji gry Minecraft: Java Edition. Naciśnij tutaj, by dowiedzieć się więcej. Kod zakończenia: -805306369 Edit: Przydzieliłem więcej pamięci, i dalej nic Łączę dwa posty opublikowane po sobie, które nie wymagają wyraźnego rozdzielenia Notatka dodana przez Helczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whiteg1337 1 Opublikowano 26 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2023 to jak? jest ktoś w stanie pomóc? Problem nie występuje tylko w minecraft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whiteg1337 1 Opublikowano 26 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2023 identyczne problemy mam w innych grach, BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi