xalfa123 0 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2023 Cześć! Skrypt całkowicie za darmo można dostać na discordzie: https://discord.gg/w6rp4VBceu A skrypt jest przedstawiony na filmie: Poprawiam formatowanie na ciemnym stylu. Notatka dodana przez Glicz Fendi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 190 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2023 Badziewie Tu jest o wiele lepsze tylkopodskrypty i xalfa123 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-336757 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xalfa123 0 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2023 (edytowane) @Fendi boli cię fakt, że mój oryginalny skrypt jest lepszy? Ty u siebie w poście ściągnąłeś od mojego projektu nawet wersję na którą najlepiej aby był zainstalowany Skript . Piszesz o moim projekcie - XPass, że ten blok jest niewydajny, bo co rozkopanie reloaduje plugin na hologram? Jakby rozumiałbym cię w 100%, gdyby to miał być skrypt pod serwery publiczne. Ale pod serwer stworzony tylko pod to i ty masz problem? Nie czaje cie, bo twój skrypt nie jest lepszy, ponieważ w twoim projekcie przykładowo brakuję poziomów kilofa i ta twoja "wydajna" wersja to tworzenie np. variablesa {holo::....}, Gdy loopowanie tej listy hologramów jest totalnie bez sensu i zbędne, ponieważ po co komuś na localhoscie kilka hologramów lub bloków? Nie rozumiem tego totalnie. Pewnie nasunie Ci się od razu myśl, że to nie jest tylko na localhosty lub prywatne serwery. Otóż odrazu odpowiem, że pod takie serwery tworzyłem ten skrypt - a nie pod publiczne "hypixele" . Wymyśl coś autorskiego niż się dowalać do skryptów tworzone pod prywatne serwery localhost, wyłącznie pod TikTokowe live, a na dodatek twój skrypt nie jest w całe lepszy. Jeszcze dodam, że nawet to co u siebie w poście napisałeś, że u Ciebie aby zrobić hologram to trzeba stać na bloku . Coś mi to znajome czyżby nie inspirowane tym "badziewiem"? Stworzyłeś gorszy skrypt, bez połowy funkcji z mojego, darmowego skryptu . Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru. Edytowane 22 sierpnia 2023 przez xalfa123 Fendi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-336762 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 190 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 (edytowane) Cytat Ty u siebie w poście ściągnąłeś od mojego projektu nawet wersję na którą najlepiej aby był zainstalowany Skript To wcale nie tak że 2.6.4 jest najnowszą wydaną wersją. 2.7 to dopiero beta, nie została jeszcze wydana. Ciekawe na którą wersję miałbym to robić jak nie na najnowsza. Cytat Jakby rozumiałbym cię w 100%, gdyby to miał być skrypt pod serwery publiczne Pod publiczne nie, ale może być dla grupy osób, jak np tiktokerów, gdzie mogą się ścigać na jednym serwerze kto pierwszy wykopie blok np, czy twój coś takiego udostępnia? Cytat bo twój skrypt nie jest lepszy Mój vs twój Cytat ponieważ w twoim projekcie przykładowo brakuję poziomów kilofa Ależ innowacje, było by to bardzo unikatowe gdyby nie istniała komenda /enchant którą gracz może sobie ustawiać enchanty. Chociaż zakładam, że gdybym dodał levele kilofów to byś sie przywalił, że kopiuje ci cały skrypt XD (właśnie dlatego tego nie dodałem) Cytat i ta twoja "wydajna" wersja to tworzenie np. variablesa {holo::....} (twój kod) U mnie zmiennych jest mniej Cytat Gdy loopowanie tej listy hologramów jest totalnie bez sensu i zbędne Otóż zaskoczę cię, ale jedyny loop na hologramy jest do komendy administracyjnej która resetuje cały skrypt XD I jest potrzebna, aby usunąć wszystkie hologramy nad blokami Cytat twój skrypt nie jest w całe lepszy Zatam czekam na skrawki mojego kodu które są gorsze od twojego Cytat Jeszcze dodam, że nawet to co u siebie w poście napisałeś, że u Ciebie aby zrobić hologram to trzeba stać na bloku Mam wrażenie, że ty nawet się na skryptach nie znasz, jedyny moment gdzie musisz stać na bloku to wtedy aby ręcznie z niego usunąć lub dodać hp (jest tez komenda do tikfinity co sprawdza na jaki blok gracz sie patrzy i dodaje hp po gifcie) Hologramy tworzą się Automatycznie nad blokiem, po jego postawieniu, i aktualizują, przynajmniej nie jest to reload pluginu co wykopanie (aternos be like) Cytat Stworzyłeś gorszy skrypt, bez połowy funkcji z mojego Napisałem wyżej, chętnie przyjmę krytykę mojego KODU, mam nadzieje że nie będziesz gołosłowny. A funkcji jest więcej Cytat mojego, darmowego skryptu A to mnie rozbawiło najbardziej. Ciekawe, że przez tyle czasu sprzedawaliście to za 20 psc, gdzie ja 3/4 tego napisałem na telefonie w autobusie, a w domu dorobiłem tylko hologramy. Sprzedawanie dzieciakom na odwal zrobionego skryptu który można zrobić w 5 minut? mmm Edytowane 23 sierpnia 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-336764 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xalfa123 0 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Fendi napisał: Pod publiczne nie, ale może być dla grupy osób, jak np tiktokerów, gdzie mogą się ścigać na jednym serwerze kto pierwszy wykopie blok np, czy twój coś takiego udostępnia? Widzę, że nowe rywalizację wymyślasz . Szkoda jedynie, że na to nikt nie wpadł i każdy gra solo, jesteś pierwszy . 3 godziny temu, Fendi napisał: Mój vs twój No właśnie, mój vs twój . Chwalisz się, że zrobiłeś skrypt na mniej linijek bez połowy moich funkcji . Skrypt na odejmowanie HP to można napisać w kilka linijek, ale mi to filozofia: command /ustawhp [<number>]: trigger: set {bloczek} to arg 1 send "&aPomyślnie ustawiłeś ilość na &e%arg 1%" on mine of diamond ore: cancel event remove 1 from {bloczek} send title "Twoje HP: %{bloczek}%" I to jest cały system kopania w takich skryptach. Brakuję tylko ifów sprawdzających żeby np. HP nie było na minusie itd. Ja postawiłem na zaawansowany skrypt z opcjami których ludzie się domagali, a nie myślałem, że ktoś wymyśli rywalizację w kopaniu klocka XD. 3 godziny temu, Fendi napisał: Mój vs twój U mnie loopowana lista ma tylko jedną zawartość, więc dużo nie zloopuje 3 godziny temu, Fendi napisał: Mam wrażenie, że ty nawet się na skryptach nie znasz Tylko, że to nie ty wybudowałeś z jednego skrytpu społeczność na Discord ~~1000 osób. Ty wolisz się reklamować w komentarzach konkurencyjnych skryptów tym samym je krytykując, łudząc się, że ktoś wejdzie na twój post i wybierze twój skrypt, bez połowy funkcji bo jest "wydajniejszy". Chociaż mój skrypt nie jest "niewydajny" (tak jak to piszesz) to masz rację . Osoby tworzące live na tiktoku pod monetki, na 100% patrzą aby skrypt był "wydajny" . 3 godziny temu, Fendi napisał: Hologramy tworzą się Automatycznie nad blokiem, po jego postawieniu, i aktualizują Nie miałem czasu analizować dokładnie twojego kodu. Wystarczy, że na niego spojrzałem , natomiast fakt, moja pomyłka - źle przeczytałem opis twojego skryptu. 3 godziny temu, Fendi napisał: Sprzedawanie dzieciakom na odwal zrobionego skryptu który można zrobić w 5 minut? Pewnie, że można w "5 minut". Ale to będzie w design tego co ty napisałeś, a ja od samego początku (bodajże 12 lutego napisałem i opublikowałem film z mojego skryptu) nie chce tworzyć na odwal się, tylko z opcjami których zasadniczo ty nie masz. 3 godziny temu, Fendi napisał: gdzie ja 3/4 tego napisałem na telefonie 3/4? Szkoda tylko, że bez połowy funkcji . Chciałbym jeszcze dodać, że jedną z niewielu opcji w twoim skrypcie, które wyróżniasz od konkurencji to komenda bodajże /tikfinityblok, która "w praniu" niczym nie różni się od mojej komendy /tiktok ilosc dodaj. Życzę powodzenia w dalszym rozwoju, natomiast muszę Ci powiedzieć, że lepiej jak coś będzie na topie w zagranicznych społecznościach, stwórz to pierwszy w Polsce i wtedy się reklamuj, bo [(powtórzę)] reklamowanie się w komentarzach innych, konkurencyjnych postów - nie jest profesjonalne i wpływa to również na opinię twojego skryptu . Pozdrowienia ziom! Edytowane 23 sierpnia 2023 przez xalfa123 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-336773 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 190 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 (edytowane) Cytat No właśnie, mój vs twój . Chwalisz się, że zrobiłeś skrypt na mniej linijek bez połowy moich funkcji Zatem sprawdźmy jakie są różnice pomiędzy naszymi skryptami Twój: - upgrade kilofów (czego nie chciałem pisać abyś się nie czepiał, że kopiuje) Mój: - Możliwość postawienia nieograniczonej ilości bloków z różnym życiem - Automatycznie tworzą się o wiele optymalniejsze hologramy, których nie trzeba specjalnie dodawać komendą, oraz które nie reloadują innego pluginu co każde wykopanie bloku - (co do kodu) Bardzo małe drzewa ifów (u mnie co jest +), twoje składają się nawet z 10 tabów! U mnie najwięcej to 3. Co prawda nie wpływa to specjalnie na kod, jednak jeżeli ktoś chciałby go przeczytać to nie wygląda to najlepiej. - Brak wymuszania komend przez konsole "execute player/console command " - Mniej zmiennych, ja używam 2, ty 3 Cytat Skrypt na odejmowanie HP to można napisać w kilka linijek, ale mi to filozofia: Nie wiem do końca w jakim celu wysłałeś ten malutki skrypt, co on ma na celu? Przez wielkość twojego kodu mam na myśli, że jest sporo linijek które są nie potrzebne, i jest kilka rzeczy które można by zapisać w funkcji, aby ich nie powtarzać (tak jak u mnie tworzenie holo) Cytat U mnie loopowana lista ma tylko jedną zawartość, więc dużo nie zloopuje Dobrze dużo nie loopujesz, ale w którym momencie to robisz? Przy wykopaniu bloku , czyli dość częstym evencie, a kiedy ja to robie? W przypadku gdy ktoś sobie nasra dużą ilością bloków i nie chce ich rozkopywać to może wpisać jednorazowo komende aby cały skrypt się zresetował i wszystkie wartości się usunęły, raz na 10 dni jak ktoś to wpisze to nic się nie stanie ;). Cytat Tylko, że to nie ty wybudowałeś z jednego skrytpu społeczność na Discord ~~1000 osób. Ty wolisz się reklamować w komentarzach konkurencyjnych skryptów tym samym je krytykując, łudząc się, że ktoś wejdzie na twój post i wybierze twój skrypt, bez połowy funkcji bo jest "wydajniejszy". Chociaż mój skrypt nie jest "niewydajny" (tak jak to piszesz) to masz rację . Osoby tworzące live na tiktoku pod monetki, na 100% patrzą aby skrypt był "wydajny" Zakładam, że nie masz ochoty podać błędów w moim skrypcie, które sprawiają, że twój jest o wiele lepszy i optymalniejszy? Szkoda, że zamiast tego wolisz pokazywać ego "bo masz 1000 osób na discordzie" , gdzie naprawde, nie jest to trudne w tych czasach zdobyć 1k na dc, tylko na te 1000 osób ile jest realnie aktywnych użytkowników? Poniżej 100? Chociaż to i tak dużo nie odbieram ci tego. W Polsce istnieję coś takiego jak wolność słowa, mam prawo komentować czy krytykować. Jeżeli uważasz, że chciałbym czerpać korzyści materialne z tego, że "zareklamuje" się w twoim wątku, to jakie? Niczego nie sprzedaje, piszę/przepisuje źle/słabo zrobione płatne skrypty aby ktoś nie musiał na coś takiego wydawać pieniędzy. Jedyne co tracę to własny czas, a nic nie zyskuję. I tak wiem, jest to teraz darmowe, jednak kiedy pisałem ten skrypt to twój był jeszcze płatny. Jeżeli ktoś chciałby się wzorować na podstawie twojego skryptu, to dobrze aby nauczył się to robić w poprawny sposób, na lepiej zoptymalizowanych skryptach. Resztę tego co napisałeś u dołu skomentowałem wyżej, miło by było gdybyś podał te funkcje jakie ma twój skrypt , a jakich mój nie ma, poza upgradem kilofów. Ja już opisałem co mój ma Cytat komenda bodajże /tikfinityblok, która "w praniu" niczym nie różni się od mojej komendy /tiktok ilosc dodaj Różni, dodaje hp do bloku który gracz kopie, w moim możesz mieć nieskończoną liczbę bloków, u siebie możesz mieć tylko jeden, dlatego u ciebie ta jedna komenda wystarcza. Zakładam że i tak ta dyskusja do niczego nie doprowadzi ... Edytowane 23 sierpnia 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-336778 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xalfa123 0 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 12 minut temu, Fendi napisał: - Możliwość postawienia nieograniczonej ilości bloków z różnym życiem - Automatycznie tworzą się o wiele optymalniejsze hologramy, których nie trzeba specjalnie dodawać komendą, oraz które nie reloadują innego pluginu co każde wykopanie bloku - (co do kodu) Bardzo małe drzewa ifów (u mnie co jest +), twoje składają się nawet z 10 tabów! U mnie najwięcej to 3. Co prawda nie wpływa to specjalnie na kod, jednak jeżeli ktoś chciałby go przeczytać to nie wygląda to najlepiej. Cały czas podajesz te same argumenty . Nadal nie wiem "co autor miał na myśli" tworząc skrypt pozwalający na więcej niż 1 blok. Co do hologramów = Równie dobrze można to zrobić na title , co do samych hologramów to ja zdaje sobie sprawę, że na publiczne serwery bym tego na 100% nie wypuścił, ale pod tiktokowe live = sam tego używałem i dziesiątki innych zadowolonych ze skryptu osób. "składają się nawet z 10 tabów" = Zobacz w jakich momentach. W takich co u Ciebie w skrypcie niektórych funkcji nie ma w ogóle? 15 minut temu, Fendi napisał: Nie wiem do końca w jakim celu wysłałeś ten malutki skrypt, co on ma na celu? By Ci pokazać, iż mimo, że mój kod jest długi = nie znaczy to, że cały czas musisz podawać ten sam argument "niewydajność". Bo cały system bez kilofów i innych duperele jest w około 5/8 linijkach on mine of diamond ore: więc nie rozumiem twoich komentarzy XD. 20 minut temu, Fendi napisał: raz na 10 dni jak ktoś to wpisze to nic się nie stanie ;). Sorki, że zapytam = ale co się stanie gdy jest tak jak jest, a ktoś używa to pod localhosty które się włącza tylko do livów? Komputer wybuchnie? Bo nie rozumiem hah 20 minut temu, Fendi napisał: Szkoda, że zamiast tego wolisz pokazywać ego "bo masz 1000 osób na discordzie" Powiem Ci, że mnie to rozśmieszyło, bo ja nie pokazuję swojego "ego" i w przeciwieństwie do Ciebie = nie reklamuje się u kogoś, tylko całą moją społeczność zbudowałem od podstaw samemu: nie plagiatując, nie nabijając sztucznie np. osób, etc. 22 minuty temu, Fendi napisał: Resztę tego co napisałeś u dołu skomentowałem wyżej, miło by było gdybyś podał te funkcje jakie ma twój skrypt , a jakich mój nie ma, poza upgradem kilofów. Ja już opisałem co mój ma Mój skrypcik jest ogólnodostępny, za damo - na moim Discordzie więc każdy może bez problemu mieć OpenSource 23 minuty temu, Fendi napisał: Różni, dodaje hp do bloku który gracz kopie, w moim możesz mieć nieskończoną liczbę bloków, u siebie możesz mieć tylko jeden, dlatego u ciebie ta jedna komenda wystarcza. Cały czas jeden argument 24 minuty temu, Fendi napisał: W Polsce istnieję coś takiego jak wolność słowa, mam prawo komentować czy krytykować. Ziomek, ja nie bronie pisania Ci czegoś, tylko bronie tytułu mojego skryptu bo nie będę się zgadzać byś pisał mi komentarz "badziewie" i wlepiał swój skrypt pisząc w skrócie, że jest lepszy. Możesz mnie zrozumieć, nie musisz. Ja też nie chce żadnej spiny robić bo to nie ma sensu by robić jakąś non-sensową dyskusję na forum które każdy może czytać . 27 minut temu, Fendi napisał: Zakładam że i tak ta dyskusja do niczego nie doprowadzi ... Zgadzam się, natomiast tak czy siak - dzięki, że napisałeś co mogę poprawić na przyszłość. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-336792 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 190 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 Szkoda myślałem, że tym razem, podasz tą wielką ilość funkcji jaką ma twój skrypt a który mój nie ma. Jak sobie patrzyłem to cały ten słup z twoją komendą, można by zmniejszyć przynajmniej o 1/3, a hologramy zapisać używając skript-reflecta aby zaimportowac niektore rzeczy, co nie wymagalo by odświeżania Cytat Bo cały system bez kilofów i innych duperele jest w około 5/8 linijkach Jak sobie w głowie układam jak mógłby wyglądać dodatkowy kod z tymi kilofami to zajmuje on tylko 3 linijki, sprawdzanie lore, replace, i ustawianie dmg kilofu poprzez ternary conditional Cytat Sorki, że zapytam = ale co się stanie gdy jest tak jak jest, a ktoś używa to pod localhosty które się włącza tylko do livów? Komputer wybuchnie? Bo nie rozumiem hah Na hostingu jak icehost czy magmanode, nie było by zdrowe ciągłe odświeżanie.Na local hoscie oczywiście jest to lepsze, ale nie zapominaj, że nie każdy ma dobry komputer, jak ktoś gra na jakimś lapku, to może nie za każdym razem mu podlaguje, gdy ma 4 gb ramu gdzie 2 gb na mc 1gb na system i 1gb na serwer, raz na jakiś czas serwer będzie mieć chwilową przerwe i nie bedzie to za dobrze wyglądać. Cytat Powiem Ci, że mnie to rozśmieszyło, bo ja nie pokazuję swojego "ego" i w przeciwieństwie do Ciebie = nie reklamuje się u kogoś, tylko całą moją społeczność zbudowałem od podstaw samemu: nie plagiatując, nie nabijając sztucznie np. osób, etc. Zatem w jakim celu było pochwalenie się ,że masz 1000 osób na discordzie? Poza tym taka reklama wydaje mi się trochę kiepska, ze względu na to, że wątek nawet nie jest w właściwym dziale XD A sam posiadam vipa co pozwala mi na przypięcie wątku oraz odświeżanie go 4 razy częściej Cytat Mój skrypcik jest ogólnodostępny, za damo - na moim Discordzie więc każdy może bez problemu mieć OpenSource Mi by jednak było miło gdybyś to ty podał tą połowę funkcji w twoim skrypcie jakich nie ma w moim, bo ja jedyne co widzę to upgrade kilofów który dla mnie wydaje się zbędny jak i nie chciałem tego robić abyś nie uznał to za kopiowanie Cytat Cały czas jeden argument Bo tak samo cały czas zaznaczasz, że masz o połowę funkcji więcej, których nie widzę. Cytat nie będę się zgadzać byś pisał mi komentarz "badziewie" Zatem nie mogę wyrażać swojej opinii w kraju w którym jest wolność słowa, rozumiem. Cytat wlepiał swój skrypt pisząc w skrócie, że jest lepszy. Dobrze zatem rozumując rozsądnie spróbuj ocenić co może być lepsze: -Skrypt który pozwala na postawienie tylko 1 bloku i dodatkowo trzeba użyć komendy aby przypisać mu hologram. Czy - Skrypt który pozwala na postawienie dowolnej ilości bloków, które automatycznie mają przypisane hologramy i każdy może mieć różną ilość hp i mogą być kopane przez kilka osób na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-336799 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xalfa123 0 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 (edytowane) 32 minuty temu, Fendi napisał: Szkoda myślałem, że tym razem, podasz tą wielką ilość funkcji jaką ma twój skrypt a który mój nie ma. Dokładnie przeanalizuj komendy i ich "sub" jakie są w moim skrypcie, a których nie ma u Ciebie. 32 minuty temu, Fendi napisał: Na hostingu jak icehost czy magmanode Nadal gdy będzie ten skrypt i hosting będzie wykupiony pod tiktokowe live, serwer podobnie jak localhost = nie wybuchnie 32 minuty temu, Fendi napisał: Poza tym taka reklama wydaje mi się trochę kiepska, ze względu na to, że wątek nawet nie jest w właściwym dziale XD A sam posiadam vipa co pozwala mi na przypięcie wątku oraz odświeżanie go 4 razy częściej No więc nie rozumiem co ma na celu twój pierwszy komentarz tutaj, gdy mi już wyraziłeś te opinie w innym temacie. A co do samego "vipa", nie wiem co on daje = jestem tu nowy. 32 minuty temu, Fendi napisał: Bo tak samo cały czas zaznaczasz, że masz o połowę funkcji więcej, których nie widzę. Powtórzę: "Dokładnie przeanalizuj komendy i ich "sub" jakie są w moim skrypcie, a których nie ma u Ciebie." 32 minuty temu, Fendi napisał: Zatem nie mogę wyrażać swojej opinii w kraju w którym jest wolność słowa, rozumiem. Widzę chyba, że nie umiesz zrozumieć słów w Języku Polskim. Napisałem "nie będę się zgadzać byś pisał mi komentarz "badziewie"". Chciałbym abyś odróżnił słowo zgadzać, od pozwalać. Ja nie muszę się zgadzać z tym co ty napiszesz . 32 minuty temu, Fendi napisał: Dobrze zatem rozumując rozsądnie spróbuj ocenić co może być lepsze: -Skrypt który pozwala na postawienie tylko 1 bloku i dodatkowo trzeba użyć komendy aby przypisać mu hologram. Czy - Skrypt który pozwala na postawienie dowolnej ilości bloków, które automatycznie mają przypisane hologramy i każdy może mieć różną ilość hp i mogą być kopane przez kilka osób na raz. Poprawię: - Zaawansowany skrypt z dodatkowymi opcjami pozwalającymi wykopywać ilość HP za zniszczeniem = ile się chcę. Czy - Skrypt bez połowy funkcji z (imo) bezsensowną opcją stawiania "dowolnej ilości bloków" XD - (Bo na 100% każda osoba tworząca live na tiktok pod monetki będzie na to patrzyła (kappa XD)) = Wydajniejszy pod względem hologramów XD Edytowane 23 sierpnia 2023 przez xalfa123 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-336811 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 190 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 Dobrze, zatem dla ciebie pierdołowate komendy to połowa funkcji. /tiktok blok info" - useless komenda /tiktok blok debug to samo co u mnie /tiktok hologram stworz" /tiktok hologram usun" - 2 niepotrzebne w moim skrypcie komendy /tiktok ilosc ustaw <ilosc>" /tiktok ilosc dodaj <ilosc>" /tiktok ilosc usun <ilosc>" Również je mam /tiktok kilof info" - informacyjne (czt. useless) /tiktok kilof daj <level> <nick>" również mam podobną /tiktok kilof upgrade <ilosc> <nick>" jedyna której nie mam Czyli uwaga "połowa" funkcji w twoim skrypcie których nie mam to 1,5 komendy XD które zaliczają się do kilofów o których pisałem już 3 razy wyżej A teraz uważaj, pokaże ci jak szybko można napisać twoje kilofy player has diamond pickaxe named "&c&lKilof" remove 1 of diamond pickaxe named "&c&lKilof" give diamond pickaxe of mending 10 named "&c&lKilof" with lore "&8&7Poziom: &c&l%arg-3%&8" to arg 4 Oto cały kod jaki byś potrzebował na nadanie kilofu Następnie do on mine wystarczy dać: name of player's tool is "&c&lKilof" set {_} to uncolored 1st line of lore of player's tool replace "Poziom: " with "" in {_} remove {_} from {twoja zmienna na hp bloku,zapomnialem ja} A jeżeli używał byś tego w kilku miejscach, to wystarczyła by funkcja on right click: getLvlKilof(player) if name of player's tool is "&c&lKilof" function getLvlKilof(p: player): set {_} to uncolored 1st line of lore of {_p}'s tool replace "Poziom: " with "" in {_} remove {_} from {twoja zmienna na hp bloku,zapomnialem ja} Proszę, i uwaga ile to zajęło 7 LINIJEK XD Czy to jest dla ciebie połowa funkcji skryptu? 7 linijek nie licząc śmiesznych sendów? Na resztę wpisów nie mam ochoty już nawet odpowiadać bo chodzimy tylko w kółko, odpowiedziałem już na nie wcześniej. Jeżeli jednak uważasz, że się mylę i mimo pokazania ci, że kilofy zajmują 7 linijek to pokaż co zajmuje tę połowę funkcji A i na koniec jeszcze poprawię jedną rzecz Cytat Zaawansowany skrypt z dodatkowymi opcjami pozwalającymi wykopywać ilość HP za zniszczeniem = ile się chcę. Skrypt naładowanymi absolutnie niepotrzebnymi rzeczami jak dodawanie hologramu komendą, wraz z dużą ilością niepotrzebnych linijek, który ogranicza gracza do jedynie postawienia jednego bloku na całym serwerze, oraz testuje wytrzymałość serwera poprzez reloadowanie pluginu co każde wykopanie bloku. To tyle, więcej nie mam ochoty się juz nawet wypowiadać bo nie ma sensu skoro nie da ci sie wytlumaczyc niektorych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-336816 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xalfa123 0 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 (edytowane) 13 minut temu, Fendi napisał: A teraz uważaj, pokaże ci jak szybko można napisać twoje kilofy Powiem Ci, że smiechłem bo to co ty zrobiłeś to użyłeś tego samego systemu co ja, czyli ściąganie poziomu kilofa z jego lore . Wymyśl coś lepszego 13 minut temu, Fendi napisał: ogranicza gracza do jedynie postawienia jednego bloku Nadal nie wiem co miałeś w głowie tworząc skrypt na bloki HP XD 13 minut temu, Fendi napisał: Czyli uwaga "połowa" funkcji w twoim skrypcie których nie mam to 1,5 komendy Przytoczyłeś 7 komend, których nie masz i nadal uważasz, że ten twój skrypcik jest lepszy bo jest "WYDAJNIEJSZY" X [EDIT]: Jednak przytoczyłeś nie 7, a 5 takich komend (nie licząc rzeczywiście tych które masz) w którym porównujesz np. moje /tiktok kilof daj, do swojego XD. Możesz mi uwierzyć na słowo, ale żadnemu użytkownikowi korzystającego z mojego skryptu, ani mi = nie wywaliło serwera ani komputera Edytowane 23 sierpnia 2023 przez xalfa123 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-336819 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 190 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 Powiem Ci, że smiechłem bo to co ty zrobiłeś to użyłeś tego samego systemu co ja, czyli ściąganie poziomu kilofa z jego lore . Wymyśl coś lepszego No tak, co jest w tym trudnego, co w tym takiego zaawansowanego, że według ciebie zajmuje połowę funkcji w całym skrypcie? Cytat Nadal nie wiem co miałeś w głowie tworząc skrypt na bloki HP XD O tym już pisałem wyżej Cytat Przytoczyłeś 7 komend, których nie masz i nadal uważasz, że ten twój skrypcik jest lepszy bo jest "WYDAJNIEJSZY" X [EDIT]: Jednak przytoczyłeś nie 7, a 5 takich komend (nie licząc rzeczywiście tych które masz) w którym porównujesz np. moje /tiktok kilof daj, do swojego XD. Dobrze zatem porównajmy /tiktok blok daj" - odpowiednik do /tiktok daj /tiktok blok info" - bezużyteczna komenda, jedynie opisuje co robi blok /tiktok blok debug odpowiednik /resettiktok /tiktok hologram stworz" zamiast tego mam o wiele lepiej zrobione podczas stawiania bloku /tiktok hologram usun" zamiast tego mam o wiele lepiej zrobione podczas niszczenia bloku /tiktok ilosc dodaj <ilosc> /tiktok ilosc usun <ilosc> /tiktok ilosc ustaw <ilosc> wszystko to samo co /tiktok dodaj/usun u mnie, nie mam ustaw bo po co skoro wystarczy odjąć czy dodać, wyjdzie na to samo /tiktok kilof info" - bezużyteczna komenda, jedynie opisuje co robi kilof /tiktok kilof daj <level> <nick> połowę tej komendy mam w formie /tiktok kilof, po prostu nie robilem levelów kilofa /tiktok kilof upgrade <ilosc> <nick> jedyna komenda której nie mam Cytat Przytoczyłeś 7 komend, których nie masz Cytat których nie masz Cytat Możesz mi uwierzyć na słowo, ale żadnemu użytkownikowi korzystającego z mojego skryptu, ani mi = nie wywaliło serwera ani komputera Okej, tylko po co tak robić? Co jest trudnego w tym, żeby zrobić skrypt poprawnie? A i jeżeli /tiktok blok info czy /tiktok kilof info to dla ciebie bardzo ważna funkcja to zwątpię w ciebie, to jedynie wyświetla nikogo nie interesujący tekst i nic poza tym HALO w którym miejscu twój skrypt ma o połowie więcej funkcji? Na tą chwilę jest raczej na odwrót, levele kilofów mogę dodać w 10 sekund, ale ze względu na szacunek, nie chce robić wszystkiego co ty masz. Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-336822 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xalfa123 0 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 37 minut temu, Fendi napisał: jedyna komenda której nie mam Ziomuś przestań, bo to co ty teraz napisałeś to śmiać się chce. "Bezużyteczna komenda" i inne porównania moich komend do twoich 36 minut temu, Fendi napisał: połowę tej komendy mam w formie /tiktok kilof, po prostu nie robilem levelów kilofa Sam system skryptu to jest prosty jak send czy broadcast. Sprawił mi trudność i większość czasu myślałem jak zrobić poziomy kilofa i jak zrobić by odczytywało tę liczbę z niego. Ale co tam. "Po prostu" 35 minut temu, Fendi napisał: levele kilofów mogę dodać w 10 sekund, ale ze względu na szacunek, nie chce robić wszystkiego co ty masz. Ja w to nie wątpie i ja myślę, że nie miałbyś z tym problemu. Tylko nie rozumiem, po co komentujesz mi post krytykując mój skrypt, skoro robiłeś to już w innym poście. Chociaż w sumie, bez sensu to moje pytanie, bo nie spodziewam się lepszej wiadomości niż "bo mam takie prawo do wyrażania krytyki" Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-336830 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 190 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 (edytowane) Cytat "Bezużyteczna komenda" i inne porównania moich komend do twoich A jak inaczej nazwać komendę która powoduje napis: "Oto skrypt na tiktok, polega na kopaniu bloku" XDDD Cytat Sam system skryptu to jest prosty jak send czy broadcast. Sprawił mi trudność i większość czasu myślałem jak zrobić poziomy kilofa i jak zrobić by odczytywało tę liczbę z niego. Ale co tam. "Po prostu" Ta? To spoko, ja zrobiłem w mniej niż minutę post wyżej. (bez patrzenia w twój kod) Myślę, że wystarczy naszej dyskusji, bo zarzucasz mi coś, ja odpowiadam, a potem już do tego się nie odwołasz, jak np twoje pierwsze zdanie w pierwszym poście skierowanym do mnie nt wersji lub zmiennych, loopach, albo teraz przy komendach. Naprawdę wypisanie tekstu po wpisaniu komendy uważasz za coś wartego uwagi? Zarzucasz mi, że nie mam 7 komend które ty masz, jak odpowiedziałem, wyszło na to, że nie mam jednej i pół, ewentualnie 3 i pół jeżeli chcesz liczyć tak zaawansowane komendy jak te które wypisują sam tekst. @down Nie pisze już kolejnego postu tylko tutaj odpowiem Cytat Ziomuś nie wiem od jakiego ziutka masz mój skrypt, ale jeżeli takie głupoty masz w tym skrypcie, to nie jest to mój autorski projekt. Oryginalny pobierzesz i zobaczysz na moim DC, a tylko dodam, że w żadnym moim skrypcie nie piszę jakieś "Oto skrypt na tiktok" etc. XD przykładowo /tiktok blok info send "{@p}: &aBlok jest postawiony! &8(&eHP: &6%{tiktok.blockstan}%&8)" "{@p}: &cBlok nie jest nigdzie postawiony!" Bardzo zaawansowane xd Cytat W tym momencie sam siebie ośmieszasz, bo najpierw dogłębnie analizowałeś moje skrypty, a teraz piszesz, że bez patrzenia w kod zrobiłeś to w mniej niż minutę. Nie rozumiem cię trochę, uważasz, że te kilofy są tak bardzo zaawansowane, że zajmują połowę funkcji w skrypcie, zatem napisałem je w 7 linijkach bez sugerowania się twoim kodem, tak jakbym to sam normalnie zrobił, where's problem? Coś czuję, że ciężko ci się przyznać do tego, że jedyną rzecz którą masz, a ja nie mam to coś co może zostać napisane w mniej niż minute w 7 linijkach @down v2 Cytat Ciekawy jestem czemu tym samym sposobem = odczytywania poziomu z lore, a nie np. osobny variables XD? Odpowiedź się nasuwa sama, przecząca do tego co napisałeś Bo to jest najszybszy i najprostszy sposób, możesz zobaczyć sobie moje wcześniejsze posty, już wcześniej używałem takich składni aby wyciągnąć liczbę z lore Cytat Tak:) Wyciągniecie lore i zadanie dmg blokowi poprzez wartosc lore sooo hard (zajmuje 7 linijek) xdd Cytat Porównaj mój skrypt, a twój Porównując, mój jest 3x krótszy (nie zawiera niepotrzebnych rzeczy), posiada mozliwosc stworzenia nielimitowanej liczby blokow, wraz z roznym hp, i jak i hologramy są natychmiastowo dodawane w NORMALNY sposob A twój? Ma dodatkowo wiekszy dmg z kilofu co zostalo napisane w 7 linijkach Btw Cytat a nie np. osobny variables Sugerujesz aby zaśmiecać niepotrzebnie serwer zmienną tylko po to aby odczytać lore ? @down v3 Cytat No ja już pisałem, że mądry jesteś jak najpierw mocno analizowałeś mój skrypt, a poźniej piszesz, że napisałeś ten system bez patrzenia na mój kod Oczywiście że zapamiętam 280 linijek twojego kodu po jednym przeczytaniu kodu Nie trzeba było nawet tego analizować, żeby widzieć jak to jest napisane XD Cytat Jak piszesz "na odwal się" to tak XD, ja nie chcę pisać skryptów które np. nie mają żadnego else, ani nic, bo jakbyś nie wiedział = połowa ludzi nie będzie wiedzieć czemu np. im nie kopie. To jeden z przykładów oczywiście, ale nie chcę mi się przytaczać więcej, skoro i tak tobie się nie przetłumaczy XD. A czy ja pisze coś o else? Twój kod zawiera niepotrzebne linijki, np takie które mogą zostać zapisane w jednej I ciekawe, do czego ci potrzebne else w przypadku kopania bloku Cytat Jest dużo sposobów aby uzyskać efekt, który użyłem ja No spoko, wyciagniecie lore, replace i set jest najszybszym i najprostszym. Gdzie używałem to już o wiele wcześniej jak np tu ( https://skript.pl/temat/55911-pomoc-nazwy-itemu/#comment-335937 ) aby wyciągnąć liczbe z nazwy miecza Cytat Skoro wszystko umiałeś nie patrząc na mój kod, czemu nie zrobiłeś tego przede mną = 5 miesięcy temu XD? Bo nie interesuje się specjalnie tiktokiem, a jak już coś obejrzę to bardziej memy czy fajne akcje z filmów, a nie to że ktoś sobie kopie bloczek XD Poza tym bardziej wolę przepisywać nieumiejętnie/słabo napisane skrypty, a szczególnie te które które są płatne, aby nikt nie musiał płacić za coś co może być napisane w 10 minut. Edytowane 26 sierpnia 2023 przez Fendi xalfa123 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-336831 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xalfa123 0 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 (edytowane) W dniu 23.08.2023 o 17:05, Fendi napisał: A jak inaczej nazwać komendę która powoduje napis: "Oto skrypt na tiktok, polega na kopaniu bloku" XDDD Ziomuś nie wiem od jakiego ziutka masz mój skrypt, ale jeżeli takie głupoty masz w tym skrypcie, to nie jest to mój autorski projekt. Oryginalny pobierzesz i zobaczysz na moim DC, a tylko dodam, że w żadnym moim skrypcie nie piszę jakieś "Oto skrypt na tiktok" etc. XD W dniu 23.08.2023 o 17:05, Fendi napisał: Ta? To spoko, ja zrobiłem w mniej niż minutę post wyżej. (bez patrzenia w twój kod) W tym momencie sam siebie ośmieszasz, bo najpierw dogłębnie analizowałeś moje skrypty, a teraz piszesz, że bez patrzenia w kod zrobiłeś to w mniej niż minutę. Popatrz jaki ty mądry jesteś, że akurat tym samym sposobem W dniu 23.08.2023 o 17:05, Fendi napisał: wyszło na to, że nie mam jednej i pół, ewentualnie 3 i pół Chyba jednak ja nie piszę po polsku również mogę zedytować: W dniu 23.08.2023 o 17:05, Fendi napisał: Nie rozumiem cię trochę, uważasz, że te kilofy są tak bardzo zaawansowane Tak:) W dniu 23.08.2023 o 17:05, Fendi napisał: bez sugerowania się twoim kodem Ciekawy jestem czemu tym samym sposobem = odczytywania poziomu z lore, a nie np. osobny variables XD? Odpowiedź się nasuwa sama, przecząca do tego co napisałeś W dniu 23.08.2023 o 17:05, Fendi napisał: Coś czuję, że ciężko ci się przyznać do tego, że jedyną rzecz którą masz, a ja nie mam to coś co może zostać napisane w mniej niż minute w 7 linijkach Porównaj mój skrypt, a twój, a tak tylko dodając: Nie, nie jest mi się ciężko przyznać, bo zrobiłbym to gdybym miał do czego. Ale w tej sytuacji to ty mi piszesz komentarz, że mam "badziewny" skrypt i teraz mi piszesz, że mam się do tego przyznać XD. Zastanów się troszeczkę Edycja v2: W dniu 23.08.2023 o 17:05, Fendi napisał: @down v2 Widzę, że kolegę ponosi W dniu 23.08.2023 o 17:05, Fendi napisał: Bo to jest najszybszy i najprostszy sposób, możesz zobaczyć sobie moje wcześniejsze posty, już wcześniej używałem takich składni aby wyciągnąć liczbę z lore No ja już pisałem, że mądry jesteś jak najpierw mocno analizowałeś mój skrypt, a poźniej piszesz, że napisałeś ten system bez patrzenia na mój kod . W dniu 23.08.2023 o 17:05, Fendi napisał: zajmuje 7 linijek Jak piszesz "na odwal się" to tak XD, ja nie chcę pisać skryptów które np. nie mają żadnego else, ani nic, bo jakbyś nie wiedział = połowa ludzi nie będzie wiedzieć czemu np. im nie kopie. To jeden z przykładów oczywiście, ale nie chcę mi się przytaczać więcej, skoro i tak tobie się nie przetłumaczy XD. W dniu 23.08.2023 o 17:05, Fendi napisał: Sugerujesz aby zaśmiecać niepotrzebnie serwer zmienną tylko po to aby odczytać lore ? Jest dużo sposobów aby uzyskać efekt, który użyłem ja W dniu 23.08.2023 o 17:05, Fendi napisał: Powiem Ci tak, stwórz coś po publikę - pierwszy w Polsce i dopiero zacznijmy gadać. Skoro wszystko umiałeś nie patrząc na mój kod, czemu nie zrobiłeś tego przede mną = 5 miesięcy temu XD? Edytowane 25 sierpnia 2023 przez xalfa123 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-336832 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xalfa123 0 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2023 (edytowane) W dniu 23.08.2023 o 17:05, Fendi napisał: Oczywiście że zapamiętam 280 linijek twojego kodu po jednym przeczytaniu kodu Ja analizując twój kod, widzę sposób jakim zrobiłeś poszczególne elementy skryptu. Nie jest ciężko zapamiętać kilka rzeczy: jak się dodaje HP, odejmuje HP no i sorki, że się musiałeś wysilić u mnie - jeszcze trzecia rzecz te levele kilofa. W dniu 23.08.2023 o 17:05, Fendi napisał: I ciekawe, do czego ci potrzebne else w przypadku kopania bloku Chyba jednak nie znasz się na skryptach, skoro dla ciebie to bez różnicy czy kopie się kilofem z levelem, czy zwykłym np. drewnianym kilofem. Co tam za różnica W dniu 23.08.2023 o 17:05, Fendi napisał: Gdzie używałem to już o wiele wcześniej jak np tu ( https://skript.pl/temat/55911-pomoc-nazwy-itemu/#comment-335937 ) aby wyciągnąć liczbe z nazwy miecza Cieszę się niezmiernie, że mi o tym piszesz, patrząc na to, że to co ty wysłałeś = odczytuje się poziom z nazwy, a nie z lore (tak jak ZGAPIŁEŚ w swoim "7 linijkowym" kodzie, ode mnie) W dniu 23.08.2023 o 17:05, Fendi napisał: Bo nie interesuje się specjalnie tiktokiem Patrząc na twoje "obeznanie" w skryptach pod TikTokowe live, to pozjadałeś wszystkie rozumy i jesteś najmądrzejszy bo mimo, że "nie interesujesz się tiktokiem", nie analizując moje skrypty = wszystko doskonale wiesz jak zrobić tak jak jest na livach W dniu 23.08.2023 o 17:05, Fendi napisał: może być napisane w 10 minut Przez ciebie, bez połowy funkcji (sam wypisywałeś komendy), na odwal się - pewnie że tak . W dniu 23.08.2023 o 17:05, Fendi napisał: aby nikt nie musiał płacić Coś ci nie wyszło, bo ten swój "profesjonalny" (XD) skrypcik opublikowałeś 18 sierpnia, gdy mój już był ogólnodostępny dla wszystkich za free. Edytowane 27 sierpnia 2023 przez xalfa123 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-336982 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 190 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2023 (edytowane) Cytat Cieszę się niezmiernie, że mi o tym piszesz, patrząc na to, że to co ty wysłałeś = odczytuje się poziom z nazwy, a nie z lore (tak jak ZGAPIŁEŚ w swoim "7 linijkowym" kodzie, ode mnie) XDDDDDDDDDDDDDDD No tak nazwa a lore duża różnica, zamiast lore of player's tool wpisałem name of player's tool XDDDDDDDDDDDD Ty serio jakiś odklejony jesteś, skrypt polega na tym samym, był to pierwszy lepszy post w którym używałem replaca aby wyciągnąć liczbe z nazwy/lore Cytat Coś ci nie wyszło, bo ten swój "profesjonalny" (XD) skrypcik opublikowałeś 18 sierpnia, gdy mój już był ogólnodostępny dla wszystkich za free. Gdzie napisałem go dla kogoś w zleceniu już 11 lipca jedynie bez hologramów. Pojechałem na wakacje, a jak wróciłem to dorobiłem hologramy i opublikowałem. https://skript.pl/temat/55792-tiktok-block/?sortby=date Cytat Patrząc na twoje "obeznanie" w skryptach pod TikTokowe live, to pozjadałeś wszystkie rozumy i jesteś najmądrzejszy bo mimo, że "nie interesujesz się tiktokiem", nie analizując moje skrypty = wszystko doskonale wiesz jak zrobić tak jak jest na livach Na logike, z tamtego zlecenia (link wyżej) wszystko zrozumiałem i zrobiłem prawie jak gość chciał, jedynie action bar zamiast hologramów, które dorobiłem potem Cytat Przez ciebie, bez połowy funkcji (sam wypisywałeś komendy), na odwal się - pewnie że tak A tak, zapomniałem kilof napisany w 7 linijakch = połowa funkcji XD co z tego że ja mam nielimitowana ilość bloków , nie potrzebuje komendy na stawianie hologramow, i kazdy ma oddzielne hp + jest 3x krotszy i nie wymaga reloadowania pluginu co każde rozwalenie bloku. To jedyne co masz więc nie dziwię się, że udajesz głupiego, aby nie stracić i tak kilka razy obalonego argumentu. Cytat Przez ciebie, bez połowy funkcji (sam wypisywałeś komendy), na odwal się - pewnie że tak Owszem wypisałeś komendy, różnica taka że masz 1 komendę więcej która daje ci level kilofu XDDDDD A i racja zapomniałem o najbardziej zaawansowanej komendzie z twojego skryptu jaką jest /tiktok blok info Która uwaga TWORZY SENDA !!! send "{@p}: &aBlok jest postawiony! &8(&eHP: &6%{tiktok.blockstan}%&8)" No fakt połowa funkcji XDDDDDDDDDDDDDDD Cytat Chyba jednak nie znasz się na skryptach, skoro dla ciebie to bez różnicy czy kopie się kilofem z levelem, czy zwykłym np. drewnianym kilofem. Co tam za różnica Co tam za różnica, wystarczyło by zrobić warunek trójargumentowy który w 1 linijce sprawdził by level kilofa oraz czy wartosc levela to nie none, chociaż zakładam, że nawet nie wiesz co to jest. I naprawdę teraz ostatecznie kończę, swoją cegiełkę w tym wątku, nie jesteś w stanie na nic sensownie odpowiedzieć, oskarżałeś mnie nawet o kopie wersji skripta, ja odpowiedziałem i co już się wycofujesz z tego? Oskarżałeś mnie również ,że używam więcej zmiennych czy pętli, mając tego więcej ode mnie XD Od tego też już się wypisałeś? Uważasz, że nie mam połowy twoich funkcji w swoim skrypcie? Jest na odwrót kolego, ty masz jedynie kilofy, ja mam 3 krotnie krócej zapisane to co ty jak i pozwalam na postawienie dowolnej ilości bloków z customowym hp i natychmiastowymi hologramami ktore nie obciazaja serwera. Chociaż zapewne nie da się tego tobie wytłumaczyć , bo jesteś zapatrzony tylko w swój kod, musiał by to ktoś inny ocenić kto przynajmniej jest na tym forum od jakiegoś czasu. Liczyłem na jakąś normalną dyskusje, niestety używasz tych samych argumentów bez dowodów ,które wcześniej już obaliłem. @edit Takich parę sprostowań Cytat "wersji skripta"? Nie rozumiem co ty piszesz. O tym co sam napisales "Ty u siebie w poście ściągnąłeś od mojego projektu nawet wersję na którą najlepiej aby był zainstalowany Skript" ( twój pierwszy post, nie licząc zapoczątkowania wątku ) Cytat Przytoczyłbyś mi to? Bo nie dość, że siejesz dezinformację to jeszcze tworzysz pomówienia i kłamstwa na mój temat. "i ta twoja "wydajna" wersja to tworzenie np. variablesa {holo::....}, Gdy loopowanie tej listy hologramów jest totalnie bez sensu i zbędne" Gdzie potem się to troche jeszcze rozwinelo Cytat "/lore"? W tym poście do którego dałeś link = nic o lore nie piszę, a jedynie name. Lore , name co to za różnica? W obu przypadkach działa tak samo, replacuje niepotrzebny wyraz i zostawia samą liczbę. Cytat Co zmieniłoby się gdybyś dodał poziomy kilofa. Nie nie zmieniłoby, stworzył bym funkcje do odczytywania lore, co nie zaśmiecało by niepotrzebnie serwera. A co do ponumerowań, nie rozumiem cię, normalne wypowiedzi? Natomiast ty udajesz, że różnica między odczytywaniem lore a odczytywaniem nazwy jest duża xD Cytat w przytoczeniu trzecim "dzieciakom". Czytałeś regulamin tiktoka? Bo ja tak i wiem, że prowadzenie live jest od ukończenia 18 lat. XD Jak coś to w prawdziwym życiu nie istnieje coś takiego jak ograniczenie wieku. Każdy ma wywalone czy jakiś film jest od 18 czy 16, i niezależnie od wieku, jeżeli film będzie dla tej osoby fajnie wyglądać, to ta osoba go oglądnie Cytat w sposób niekulturalny (jak np. twoje wcinki "@down v2" (CYTAT z twojego poprzedniego postu) @down oznacza odniesienie się do postu niżej w edycji, skoro ci się nie podoba użyłem tym razem @edit Cytat Prosiłbym, abyś policzył dokładnie. Liczyłem, za każdym razem kiedy chcesz abym spojrzał na funkcje twojego kodu , robię to i wypisuje co widzę ,natomiast skoro ci się nie podoba to co widzę to może sam wypisz jego funkcje? PS komendy które wypisują "blok tiktok jest polozony" ( Przyklad takiej komendy podalem w tym poscie) omijam, nie mają one zastosowania poza informacją dla gracza, że gdzieś ten blok już położył Edytowane 27 sierpnia 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-336985 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xalfa123 0 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2023 6 godzin temu, Fendi napisał: był to pierwszy lepszy post w którym używałem replaca aby wyciągnąć liczbe z nazwy/lore "/lore"? W tym poście do którego dałeś link = nic o lore nie piszę, a jedynie name. 6 godzin temu, Fendi napisał: Gdzie napisałem go dla kogoś w zleceniu już 11 lipca jedynie bez hologramów. Pojechałem na wakacje, a jak wróciłem to dorobiłem hologramy i opublikowałem. Cieszę się niezmiernie z tego faktu, natomiast nie zmienia to wartości mojego skryptu, który krytykujesz słowem "badziewie". 6 godzin temu, Fendi napisał: kilof napisany w 7 linijakch = połowa funkcji "luknij" co napisałem wyżej, bo widzę, że ciężko pojąć ci fakt, że mój skrypt ma większą popularność i musisz zdobywać atencję w sposób bezczelny, reklamując się w nie swoich postach - tym samym krytykując projekty innych (prawdopodobnie ja nie jestem pierwszy, ale nie chcę siać dezinformacji, więc nic nie będę zarzucał). 6 godzin temu, Fendi napisał: nielimitowana ilość bloków I kto do tej pory to wykorzystał? Bo odkąd śledzę tiktoka, widzę zawsze jeden blok więc nie rozumiem po co wlepiałeś do tego swojego skryptu tak bezużyteczną opcję. 6 godzin temu, Fendi napisał: i nie wymaga reloadowania pluginu co każde rozwalenie bloku Szczerze mówiąc? Jak miałbym Ci przyznać w czymś rację jeżeli chodzi o tę dyskusję to tylko i wyłącznie w tej kwestii, bo mogę się zgodzić, że reloadowanie pluginu co "1 mine" to nie jest najlepsze rozwiązanie. 6 godzin temu, Fendi napisał: że udajesz głupiego Pozwól przytoczyć kilka cytatów z twoich odpowiedzi: 1. W dniu 23.08.2023 o 09:04, Fendi napisał: Pod publiczne nie, ale może być dla grupy osób, jak np tiktokerów, gdzie mogą się ścigać na jednym serwerze kto pierwszy wykopie blok np, czy twój coś takiego udostępnia? 2. W dniu 23.08.2023 o 09:04, Fendi napisał: U mnie zmiennych jest mniej (Skomentuję) Brawo, o jedno mniej - Co zmieniłoby się gdybyś dodał poziomy kilofa. 3. W dniu 23.08.2023 o 09:04, Fendi napisał: Sprzedawanie dzieciakom na odwal zrobionego skryptu który można zrobić w 5 minut? 4. W dniu 23.08.2023 o 13:18, Fendi napisał: wolisz pokazywać ego 5. W dniu 23.08.2023 o 13:18, Fendi napisał: Mniej zmiennych, ja używam 2, ty 3 (Giga różnica, gdy ktoś używa tego pod tworzenie live na tiktoku) 6. W dniu 23.08.2023 o 17:05, Fendi napisał: A jak inaczej nazwać komendę która powoduje napis: "Oto skrypt na tiktok, polega na kopaniu bloku" Przytoczyłem powyżej 5 cytatów. Chciałbym wiedzieć, co masz w głowie pisząc głupoty jak np. w przytoczeniu trzecim "dzieciakom". Czytałeś regulamin tiktoka? Bo ja tak i wiem, że prowadzenie live jest od ukończenia 18 lat. Następnym zastanawiającym mnie faktem jest twoja odpowiedź o odpowiedzi po wpisanej komendzie w rzekomo moim skrypcie (przytoczony cytat pod nr. 6). Nie wiem skąd posiadasz mój skrypt, natomiast najpierw doinformuj się dokładnie, a nie siejesz dezinformację z powodu braku twoich argumentów. 6 godzin temu, Fendi napisał: masz 1 komendę więcej Prosiłbym, abyś policzył dokładnie. 6 godzin temu, Fendi napisał: chociaż zakładam, że nawet nie wiesz co to jest Ja nadal zastanawiam się do czego ty prowadzisz, zaczynając dyskusję od krytykowania mojego projektu stworzonego ponad 5 miesięcy temu, przy czym swój zrobiłeś o wiele później i próbujesz wybić ten swój skrypcik promując się nie tylko u mnie, ale i u innych ludzi. Tym powinna się zająć moderacja. 6 godzin temu, Fendi napisał: oskarżałeś mnie nawet o kopie wersji skripta "wersji skripta"? Nie rozumiem co ty piszesz. 6 godzin temu, Fendi napisał: ostatecznie kończę, swoją cegiełkę w tym wątku Również nie zamierzam ciągnąć tego dalej, natomiast nie będę przechodził obojętnie gdy ktoś pod postem na moim koncie, reklamuje w bezczelny sposób swój skrypt. 6 godzin temu, Fendi napisał: Oskarżałeś mnie również ,że używam więcej zmiennych czy pętli Przytoczyłbyś mi to? Bo nie dość, że siejesz dezinformację to jeszcze tworzysz pomówienia i kłamstwa na mój temat. 6 godzin temu, Fendi napisał: Uważasz, że nie mam połowy twoich funkcji w swoim skrypcie? Jest na odwrót kolego, ty masz jedynie kilofy, ja mam 3 krotnie krócej zapisane to co ty jak i pozwalam na postawienie dowolnej ilości bloków z customowym hp i natychmiastowymi hologramami ktore nie obciazaja serwera. Chociaż zapewne nie da się tego tobie wytłumaczyć , bo jesteś zapatrzony tylko w swój kod, musiał by to ktoś inny ocenić kto przynajmniej jest na tym forum od jakiegoś czasu. Tego komentować nie będę, bo jakbyś przeczytał moje poprzednie posty - znalazłbyś odpowiedź na cały ten cytat. 6 godzin temu, Fendi napisał: Liczyłem na jakąś normalną dyskusje, niestety używasz tych samych argumentów bez dowodów ,które wcześniej już obaliłem. "Ścięło mnie to z nóg" mówiąc szczerze, bo do dnia 27.08 (dzisiaj) nie wiedziałem, że "normalną dyskusję" rozpoczyna się w sposób: "Badziewie [SKRYPT] Tu jest o wiele lepsze" Muszę Ci powiedzieć, że skoro liczyłeś na "normalną" dyskusję, to mogłeś ją "normalnie" rozpocząć i to nie tutaj, a na prywatnym mailu lub discordzie. Tak jak pisałem - Nie zamierzam ciągnąc tego dalej, chyba, że znów mi odpowiesz w sposób niekulturalny (jak np. twoje wcinki "@down v2" (CYTAT z twojego poprzedniego postu). Ja na moment obecny zakończyłem i życzę Ci sukcesów w tworzeniu czegoś oryginalnego w dziedzinie Skriptów. Pozdrawiam ~~Właściciel Serwisu XPass. Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-336999 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 15 lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2024 Ten temat został przeniesiony. Treść tematu nie zawiera linku do skryptu. Po dodaniu brakującego linku prosimy o zgłoszenie tematu, aby przywrócić go do działu Skrypty. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-340756 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaweł 0 Opublikowano 30 lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2024 czemu link przekierowuje do logowania sie na dc a nie do serwera? czyżby ktoś kradł konta dc?????? Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/56075-darmowy-skrypt-na-blok-hp-pod-tiktok/#findComment-344358 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi