bat0s1337 0 Opublikowano 20 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2023 Witam, Przychodzę tutaj w sprawie pewnego pluginu, który nosi nazwę WorldGuard. Dokładniej chodzi o flage na danym regionie, i o wiadomosc "Hey! Sorry but you cant break that block here." Jest to troche irytujace, poniewaz mam Polski serwer, wiec i wiadomosci powinny byc Polskie. Wiem podchodzi pod czepialstwo, ale taki juz moj urok osobisty haha Licze na wyrozumiala odpowiedz i pomoc. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 20 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2023 Sprawdź /rg flag <nazwa regionu> deny-message <wiadomość> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bat0s1337 0 Opublikowano 20 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2023 Już ogarnołem, przepraszam za niepotrzebny temat. Życzę miłej nocki prezes hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 20 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2023 @bat0s1337 Możesz napisać jak? Pomoże to innym użytkownikom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bat0s1337 0 Opublikowano 20 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2023 Oczywiście, że mogę napisać. Proszę wejść w plugins -> worldguard -> config.yml [prosze wejsc w edytor dla tego pliku] -> linijka 59: "deny-message: 'abcd ' Tutaj wpisujemy co chcemy by nam pisalo podczas stawiania/budowania na danym regionie [abcd, to przyklad]. Dodatkowo usuwamy z 58 linijki false i zmieniamy na true. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 20 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2023 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bat0s1337 0
Witam,
Przychodzę tutaj w sprawie pewnego pluginu, który nosi nazwę WorldGuard.
Dokładniej chodzi o flage na danym regionie, i o wiadomosc "Hey! Sorry but you cant break that block here."
Jest to troche irytujace, poniewaz mam Polski serwer, wiec i wiadomosci powinny byc Polskie.
Wiem podchodzi pod czepialstwo, ale taki juz moj urok osobisty haha
Licze na wyrozumiala odpowiedz i pomoc.
Pozdrawiam serdecznie
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi