Jfjsmd 0 Opublikowano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2023 Jaka zrobić w GUI że po kliknięciu w no dirt to otworzy się inne GUI do tego GUI które ma się otworzyć to mam komędę /gui2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2023 on inventory click: event-inventory is not player's inventory if name of event-inventory is "twojanazwapierwszegogui" cancel event click type is left mouse button if clicked slot is 1: #(numer slotu z dirtem) close player's inventory set {_} to chest inventory with 3 rows named "gui2" set slot (integers between 0 and 27) of {_} to black stained glass pane set slot 13 of {_} to diamond block open {_} to player if name of event-inventory is "gui2" cancel event click type is left mouse button #twoj dalszy kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jfjsmd 0 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2023 W dniu 16.08.2023 o 13:28, Fendi napisał: on inventory click: event-inventory is not player's inventory if name of event-inventory is "twojanazwapierwszegogui" cancel event click type is left mouse button if clicked slot is 1: #(numer slotu z dirtem) close player's inventory set {_} to chest inventory with 3 rows named "gui2" set slot (integers between 0 and 27) of {_} to black stained glass pane set slot 13 of {_} to diamond block open {_} to player if name of event-inventory is "gui2" cancel event click type is left mouse button #twoj dalszy kod W sęsie że mam 2 osobne skrypty i jak np w tym gui1 kliknę w np diament to otworzy mi się gui2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2023 To zrób tak jak ja to zrobilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jfjsmd 0
Jaka zrobić w GUI że po kliknięciu w no dirt to otworzy się inne GUI do tego GUI które ma się otworzyć to mam komędę /gui2
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi