trolekp 0 Opublikowano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2023 powie mi ktoś jak dodać do gui głowe moją mój nick trolekko set slot 0 of {_} to black stained glass pane Named " " with lore " " tu chciałbym dać tą głowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2023 set slot (integers between 0 and 8) of {_} to player's skull Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 trolekp 0 Opublikowano 16 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2023 2 godziny temu, Fendi napisał: set slot (integers between 0 and 8) of {_} to player's skull jak bedzie to na serwerze gdzie beda np 2 osoby to bedzie widac tylko moja glowke tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2023 osoby która otworzy gui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 trolekp 0 Opublikowano 16 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2023 31 minut temu, Fendi napisał: osoby która otworzy gui a zrobisz tak żeby była tylko moja nick to "trolekkp" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2023 set slot (integers between 0 and 8) of {_} to skull of "trolekkp" parsed as offline player na localhoscie moze nie dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
trolekp 0
powie mi ktoś jak dodać do gui głowe moją mój nick trolekko
tu chciałbym dać tą głowe
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi