Skocz do zawartości
  • 0

Nie mogę wejść na serwer!

bat0s1337

Pytanie

Witam otóż tak jak w temacie - nie mogę wejść na serwer, a tymbardziej, że na własny XD .

Najsmieszniejszy w tym wszystkim jest fakt, że na innych kontach idzie wbić..

Sytuacja miala miejsce dzis po 13, ale to nie jest takie wazne - mimo tego ze stracilem czas na szukanie bledu, za 1 razem dalo sie wbic z tamtego konta o ktorym pisze i po 2minutach wywalił mi error o nazwie:

"Internal server error" i nic nie moge z tym zrobic do chwili obecnej, mialem wlasciciela i permisje juz na tamtym koncie. Usuwalem essentialsy userdata - nic nie daje.

POTRZEBUJE POMOCY! - mega zależy mi na tamtym koncie. Licze na wyrozumiala odpowiedz i dzieki za pomoc z gory.

Ponizej znajduje sie wiadomosc z konsoli kiedy proboje wbic na serwer z tego konta:

Helczyk

Wklejam długi niepoprawnie formatowany tekst logu na serwis code.skript.pl

Notatka dodana przez Helczyk

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
6 minut temu, bat0s1337 napisał:

na nowsza wersje javy mi nie wlacza serwa

A pisalem coś o najwyższej? Pisałem o zalecanej 17

Poza tym uzywasz tego smiesznego nocheat+ co nie jest wspierany od 5 lat, a sie dziwisz ze cie wywala

I jaka wersja serwera, bo nie widze tego w logach

Bo to coś wygląda jak crack spigota

[server.jar:git-Spigot-21fe707-e1ebe52]

Edytowane przez Fendi

• 0

Nie wiem już od wczoraj miałem dziwną sytuację związaną niekoniecznie z samym serwerem, bo komputer mi świrował. Być może jakieś wirusy mi się wgrały... I stad dzis takie efekty. Juz jestem po formacie mam AV zainstalowanego i chyba jest juz git. 

Co do serwera to wersje mam na 1.8.8 (wiem, niby już zabytkowa wersja ale mam do niej sentyment). Mam serwer postawiony na hostingu z titanaxe i co do tej javy co mówisz to mam rozne do wyboru i jak kilkam java 11 nawet to mi serwer nie odpala.

• 0
1 minutę temu, Fendi napisał:

skoro masz 1.8.8 to uzywaj już ten javy 8

I powodzenia w szukaniu pluginów na te wersje, bo sporo innowacyjnych już jej nie wspiera, tak samo jak 3/4 użytkowników tego forum nie udzielają wsparcia serwerom na tej wersji

1.8.8 > 1.20.1

• 0

dlatego na 1.20.1 jest 43% serwerow minecrafta, a na 1.8 tylko 5% które caly czas spada bo serwery na tej wersji szybko umierają?

Ps sorry juz 4.9% jest na 1.8 , jak wczoraj sprawdzałem było 5%, spadek o 2000

Edytowane przez Fendi

• 0
5 minut temu, Fendi napisał:

dlatego na 1.20.1 jest 43% serwerow minecrafta, a na 1.8 tylko 5% które caly czas spada bo serwery na tej wersji szybko umierają?

historia lubi sie powtarzac...

Pewnie masz racje ale ja mam dominacje esssss

Moj serwer zapoczatkuje nowy przelom w ewolucji MC POZDROOOO

Edytowane przez bat0s1337