Skocz do zawartości

Wniosek o usunięcie konta oraz wszystkich danych

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Usunięty#14280

Szanowni Państwo,

Zgodnie z obowiązującymi przepisami Rozporządzenia Ogólnego o Ochronie Danych (RODO), uprzejmie składam wniosek o skorzystanie z prawa do bycia zapomnianym w kontekście mojego konta na portalu skript.pl.

W związku z tym, uprzejmie proszę o natychmiastowe usunięcie mojego konta wraz z wszelkimi związanych z nim danymi osobowymi (numer telefonu, e-mail, imię i nazwisko) oraz treściami. Zgodnie z prawem, jako osoba, której dane są przetwarzane, mam prawo zażądać, aby zostały one trwale i całkowicie usunięte z Państwa systemu.

Zwracam się z tym wnioskiem w pełni świadomy skutków i konsekwencji, jakie to za sobą niesie. Rozumiem, że po zrealizowaniu żądania, moje dane i treści związane z moim kontem nie będą w żaden sposób dostępne ani odzyskiwalne.

Proszę także o przekazanie informacji na mój adres e-mail powiązany z kontem w terminie do 30 dni od otrzymania tego wniosku, potwierdzającej podjęcie przez Państwa działań zgodnie z moim żądaniem o usunięcie mojego konta oraz wszelkich danych osobowych i treści z nim związanych.

Z góry dziękuję za Państwa zrozumienie i odpowiednie podjęcie działań w celu realizacji mojego żądania.

Z poważaniem.

https://skript.pl/temat/55956-wniosek-o-usuni%C4%99cie-konta-oraz-wszystkich-danych/

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...