swyzyy 0 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2023 Witam, mam prośbę czy dopisały mi ktoś do tego skriptu placeholder jaka gracz ma wybrana pracę chodzi o to że na scoreboard jak ustawie to zmienna to jeżeli ma pracę to pisze jaka a jeżeli nie ma to Pisze brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2023 Musisz mieć placeholder api, oraz skript-placeholders Używasz to w taki sposób on placeholder request with prefix "skript": if the identifier is "praca1": set the result to "%{praca.alchemik::%player%}%" if the identifier is "praca2": set the result to "%{praca.lowca::%player%}%" if the identifier is "praca1": set the result to "%{praca.alchemik::%player%}%" if the identifier is "praca2": set the result to "%{praca.lowca::%player%}%" if the identifier is "praca1": set the result to "%{praca.alchemik::%player%}%" if the identifier is "praca2": set the result to "%{praca.lowca::%player%}%" if the identifier is "praca1": set the result to "%{praca.alchemik::%player%}%" if the identifier is "praca2": set the result to "%{praca.lowca::%player%}%" No i tak dalej, sobie pozamieniaj wszystkie w if the identifinier is "" musisz wpisać nazwe placeholderu, nie mogą być takie same A potem w set the result wpisujesz zmienną A potem jak chcesz użyc to w pluginie to piszesz %skript_praca1% np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
swyzyy 0
Witam, mam prośbę czy dopisały mi ktoś do tego skriptu placeholder jaka gracz ma wybrana pracę chodzi o to że na scoreboard jak ustawie to zmienna to jeżeli ma pracę to pisze jaka a jeżeli nie ma to Pisze brak
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi