Manered 0 Opublikowano 29 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2023 Mam problem z /clan allyaccept i /clan ally Jak ktos wpisze /clan allyaccept <nazwa> to wtedy pisze "No ally request found from that clan." allyinvited nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 29 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2023 38 minut temu, Manered napisał: Mam problem z /clan allyaccept i /clan ally Jak ktos wpisze /clan allyaccept <nazwa> to wtedy pisze "No ally request found from that clan." allyinvited nie dziala Widzę, że używasz tego typowego z skunity Polecam ten https://pastebin.com/jm3tkBbY Działa podobnie, ale jest z 2015, wymaga kliku małych optymalizacyjnych zmian Jeżeli go nie chcesz to podpatrz sobie jak tam dziala linijka z sojuszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Manered 0 Opublikowano 29 lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2023 znalazłem od filmiku na yt, How to create Clans | Skript tutorial - YouTube nie uzywam zadnych z skunity clan ally, clan chat, clan acceptally to ja zrobilem ale ally i acceptally nie dzialaja prosze o pomoc a nie o nowego skripta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Manered 0
Mam problem z /clan allyaccept i /clan ally
Jak ktos wpisze /clan allyaccept <nazwa> to wtedy pisze "No ally request found from that clan."
allyinvited nie dziala
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi