swyzyy 0 Opublikowano 26 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2023 Napiszę mi ktoś skrypt że po wpisaniu /portfel pokazuje się twój hajs mam plugin z essentials ale on jest brzydko i chce żeby nie pokazywało tego z essentials /portfel &a$ &fTwoj stan konta wynosi: (kasa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 26 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2023 (edytowane) Godzinę temu, swyzyy napisał: Napiszę mi ktoś skrypt że po wpisaniu /portfel pokazuje się twój hajs mam plugin z essentials ale on jest brzydko i chce żeby nie pokazywało tego z essentials /portfel &a$ &fTwoj stan konta wynosi: (kasa) command /portfel: trigger: send "&aStan konta wynosi %player's balance%" musisz miec vaulta Edytowane 26 lipca 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
swyzyy 0
Napiszę mi ktoś skrypt że po wpisaniu /portfel pokazuje się twój hajs mam plugin z essentials ale on jest brzydko i chce żeby nie pokazywało tego z essentials /portfel &a$ &fTwoj stan konta wynosi: (kasa)
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi