TylkoJaXD 2 Opublikowano 21 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2023 (edytowane) Witam poszukuje dodatkową pomoc w postaci technika, ogólnikowo wiele rzeczy sam robię, ale tym razem potrzebuję dodatkowej pary rąk. (zadania do wykonania nie będą trudne) Czego oczekuje? - Min 15+ Co oferuje? - moje doświadczenie (chętnie podzielę się swoją wiedzą) - Dołączenie do mojej ekipy z którą robimy projekt - Możliwy dodatkowy drobny zarobek (wszystko do dogadania na pv) Jesteś zainteresowany? Pisz do mnie na dsc: xrojox12 Edytowane 15 maja 2024 przez TylkoJaXD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 173 Opublikowano 21 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2023 Na czym opiera się serwer? Czy jest to szablonowy survival/skyblock czy jakis ciekawszy nieszablonowy i autorski serwer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoJaXD 2 Opublikowano 21 lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2023 (edytowane) Ah sorki zapomnialem dopisac ze planuje siec serwerow moj blad, bedzie kilka trybow napewno cos autorskiego mam zamiar wymyslec (jezeli bedzie trzeba to programiste wynajme jeszcze do tego :D) a i napewno nie chce robic takiego typowo szablonowych trybow, ale potrzebuje administracji, abym mogl to jakos ewentualnie rozwinac i wymyslec cos razem z ekipa, która pierw musze stworzyc Edytowane 21 lipca 2023 przez TylkoJaXD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 173 Opublikowano 21 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2023 Przydały by się konkrety, osoba którą nudzi survival nie zgłaszała by się do administracji takiego trybu/serwera Podaj jakie chcesz tryby na serwerze, aby osoby chętne wiedziały na co się piszą TylkoJaXD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi