Cyprian489 0 Opublikowano 19 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2023 Czesc jak zrobic zeby na spawnie nie dalo sie niszczyc? (chodzi mi jak zrobic ze na danym terenie jest jakby taki sektor spawn ala ze nie da sie tam niszczyc nic)(chodzi mi o zaznaczenie terenu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 19 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2023 world guard, tworzysz region a potem flagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 19 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2023 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cyprian489 0 Opublikowano 19 lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2023 Wlasnie chce bez worldguard czy ktos powie w miare jak kto zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Cyprian489 0
Czesc jak zrobic zeby na spawnie nie dalo sie niszczyc? (chodzi mi jak zrobic ze na danym terenie jest jakby taki sektor spawn ala ze nie da sie tam niszczyc nic)(chodzi mi o zaznaczenie terenu)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi