Usunięty#46786 1 Opublikowano 16 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2023 Szukam pluginu że jeśli na serwerze mam broń Swieczkę ale nie chcę aby mogła być postawiona tylko prosze nie world gward Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 16 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2023 (edytowane) Mało osób pisze pluginy, poza tym na tak prosta rzecz to nawet szkoda czasu, o wiele szybciej zrobisz to w skrypcie oto kod, blokuje on przedmiot po nazwie, nazwa jest wpisana w "", musi być dokładnie taka sama, jeżeli jest inna od tej która ja wpisałem to musisz ją zmienić na tą jaką masz, inaczej nie zadziała on place: cancel event if name of player's held item contains "Świeczka" Jezeli nie wiesz jak wgrac oto poradnik, https://www.youtube.com/watch?v=BBOBbHl0cUw&ab_channel=Lethal-MinecraftInżynierzy Edytowane 16 lipca 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#46786 1
Szukam pluginu że jeśli na serwerze mam broń Swieczkę ale nie chcę aby mogła być postawiona tylko prosze nie world gward
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi