suptelny 4 Opublikowano 8 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2023 Siema tak jak w temacie szukam pluginu lub skrypt na /ustawienia gdzie jest możliwość właczenia i wyłaczenia dropu do eq z wyświetlajacą sie wiadomoscią na actionbar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 8 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2023 Błędów nie ma, czy działa, nie wiem ale powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suptelny 4 Opublikowano 8 lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2023 Ok ale chodziło mi o takie coś i w gui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 8 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2023 2 godziny temu, suptelny napisał: gdzie jest możliwość właczenia i wyłaczenia dropu do eq To co chciałeś zrobiłem, po samych ssach ci nie wywnioskuje czego chcesz Gui, komenda co za różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alfabet7777 1 Opublikowano 25 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2023 Użyj pluginu getBoxSettings - /ustawienia | SpigotMC - High Performance Minecraft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
suptelny 4
Siema tak jak w temacie szukam pluginu lub skrypt na /ustawienia gdzie jest możliwość właczenia i wyłaczenia dropu do eq z wyświetlajacą sie wiadomoscią na actionbar
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi