Tobiasz777elo 2 Opublikowano 7 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2023 Siema, umie ktos zrobić grę ,,saper" w gui? Z gory dizeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 7 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2023 (edytowane) Umie znaleźć to na necie https://www.spigotmc.org/resources/minesweeper-1-12-1-15.80878/ plugin (moze nie dzialac na wyzszych wersjach) https://forums.skunity.com/resources/minesweeper.1061/ ( raczej dziala na kazdej wersji) Wydaje mi się, że ten skrypt będzie lepiej działać Edytowane 7 lipca 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tobiasz777elo 2 Opublikowano 8 lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2023 sprawdzałem ten skrypt - nie działa wywala dużo błędów - zrobiłem już własny skrypt. Do zamkniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 8 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2023 nie działa wywala dużo błędów Dużo? 5 błędów 2 naprawisz poprzez usunięcie "ed" w dwóch miejscach 3 poprzez minimalną zmianę argumentu w funkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tobiasz777elo 2 Opublikowano 8 lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2023 to wyslesz gotowy kod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 8 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2023 Po co, przecież sam napisałeś 4 godziny temu, Tobiasz777elo napisał: zrobiłem już własny skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tobiasz777elo 2
Siema, umie ktos zrobić grę ,,saper" w gui?
Z gory dizeki
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi