zubier12431 0 Opublikowano 4 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2023 Napisze mi ktos skrypt ze na action barze odlicza sekundy minuty i godziny od zera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ivall 59 Opublikowano 6 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2023 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 7 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2023 59 minut temu, makstale napisał: example komendy: "/starttimer 00:05:00" - odlicza 5 minut wpisujesz w formacie HH:MM:SS (godziny:minuty:sekundy) Ciekawe skąd AI wzielo takie składnie command /licznik [<timespan>]: trigger: delete {x::*} set {x::1} to now add arg 1 to {x::1} set {x::2} to arg 1 every 1 second: difference between {x::1} and now is less than {x::2} set {_x} to difference between {x::1} and now loop all players: send action bar "&aPozostały czas: &e%{_x}%" to loop-player Dzialajacy skrypt, mogl byc lepszy ale nie mam czasu wpisujesz /licznik (liczba) (timespan) timespan czyli seconds minutes hour itd musi to byc po ang Przykłady /licznik 10 seconds /licznik 5 hours /licznik 3 minutes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MichoX 0 Opublikowano 25 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2023 Jakbyś potrzebował pomocy z czymś, napisz na dc: .the_legendary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zubier12431 0
Napisze mi ktos skrypt ze na action barze odlicza sekundy minuty i godziny od zera
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi