karmelciooo 0 Opublikowano 23 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2023 Ogólnie to chciałbym zrobić topke czasu za pomocą placeholderapi (Statistic) i hologramów i nie wiem jaka jest zmienna na wyświetlanie top 1 gracza czasu top 2 i top 3 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 whorescrackers 0 Opublikowano 23 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2023 1. Gracz: %statistics_player_name_rank_1% Czas: %statistics_time_rank_1% 2. Gracz %statistics_player_name_rank_2% Czas: %statistics_time_rank2% i tak dalej wiadomo,powinno działać jak coś to pisz dalej robiłem/myślałem na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karmelciooo 0 Opublikowano 23 czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2023 5 godzin temu, whorescrackers napisał: 1. Gracz: %statistics_player_name_rank_1% Czas: %statistics_time_rank_1% 2. Gracz %statistics_player_name_rank_2% Czas: %statistics_time_rank2% i tak dalej wiadomo,powinno działać jak coś to pisz dalej robiłem/myślałem na szybko https://imgur.com/a/Zbfe8bs nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
karmelciooo 0
Ogólnie to chciałbym zrobić topke czasu za pomocą placeholderapi (Statistic) i hologramów i nie wiem jaka jest zmienna na wyświetlanie top 1 gracza czasu top 2 i top 3 ;/
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi