EssowyStasiulek 0 Opublikowano 16 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2023 (edytowane) Mam Problem Stworzylem Serwer I Nie Wiem Jaka Jest Permisja Na Spawn Od Essentials (PS. Dodaje Permisje Essentials.Spawn) Używam Luckpermsa Na BuungeCord Edytowane 16 czerwca 2023 przez EssowyStasiulek ZLE OPISANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 16 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EssowyStasiulek 0 Opublikowano 16 czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2023 A DZIALA NA WATERFALLU? 54 minuty temu, Fendi napisał: Mam BARDZOOOOOOO WIELKIE PYTANIE CZY DZIALA NA LUCKPERMS BUUNGECORD? Łączę posty Notatka dodana przez ivall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 17 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2023 To sprawdz sobie czy dziala, ale powinien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EssowyStasiulek 0 Opublikowano 17 czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2023 7 minut temu, Fendi napisał: To sprawdz sobie czy dziala, ale powinien Nie Dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EssowyStasiulek 0
Mam Problem Stworzylem Serwer I Nie Wiem Jaka Jest Permisja Na Spawn Od Essentials (PS. Dodaje Permisje Essentials.Spawn) Używam Luckpermsa Na BuungeCord
Edytowane przez EssowyStasiulekZLE OPISANE
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi