maciek123pl 0 Opublikowano 15 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2023 Witam mam pytanko napisałby mi ktos skrypt na Niekonczonca sie fajerwerke czyli jak poprostu uzyjemy jej ona dalej bedzie pod np nazwa &DSmocza Fajerwerka z cooldownem 1 s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Fendi 173 Opublikowano 15 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2023 on right click with firework rocket: name of event-item is "&DSmocza Fajerwerka" {cd::rakieta::%player%} is not set give event-item to player remove 1 of event-item from player set {cd::rakieta::%player%} to "xd" wait 1 second delete {cd::rakieta::%player%} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maciek123pl 0
Witam mam pytanko napisałby mi ktos skrypt na Niekonczonca sie fajerwerke czyli jak poprostu uzyjemy jej ona dalej bedzie pod np nazwa &DSmocza Fajerwerka z cooldownem 1 s
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi