lesio 0 Opublikowano 3 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2023 proszę o napisanie pluginu a szczęście do ciebie wróci (wiem że to jest łatwe ale ja nie ogarniam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeviBoyPL 161 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 public class AutoSell extends JavaPlugin { @Override public void onEnable() { Bukkit.getServer().getScheduler().runTaskTimer(this, () -> { for(Player loopPlayer : Bukkit.getOnlinePlayers()) { loopPlayer.chat("/sell"); } }, 20*60L); } } importy musisz sobie porobić sam, nie udało mi się wywróżyć z fusów szczegółów, ale powinno działać niezależnie od wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devyy 17 Opublikowano 14 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2023 import org.bukkit.Bukkit; import org.bukkit.entity.Player; import org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin; public class SellPlugin extends JavaPlugin { @Override public void onEnable() { Bukkit.getScheduler().scheduleSyncRepeatingTask(this, new Runnable() { @Override public void run() { for (Player player : Bukkit.getOnlinePlayers()) { player.performCommand("sell"); } } }, 0L, 1200L); } } prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi