Znachorkaa 0 Opublikowano 14 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2023 Dzień dobry! Nie wiem, jak wystrzelić fajerwerke tak, aby leciała ona od gracza. (tj. jak wystrzelisz ją z kuszy) Jak na razie przyszło mi do głowy coś takiego, ale nie działa. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Wyjaśnić, czy coś jest z tym nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 14 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2023 set {_firework} to "firework rocket" parsed as entity type shoot ({_firework} parsed as entity type) from player Może to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Znachorkaa 0 Opublikowano 14 maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 maja 2023 Niestety nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Znachorkaa 0 Opublikowano 14 maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 maja 2023 Jeżeli mam wyjaśnić, na czym tak w sumie polega problem, to polega on na tym, że fajerwerk wystrzeliwuje się tak, iż jedynie przyczepiają się do gracza jego cząsteczki i nie widać samego fajerwerku. Dodatkowo słychać fajerwerk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Znachorkaa 0
Dzień dobry!
Nie wiem, jak wystrzelić fajerwerke tak, aby leciała ona od gracza. (tj. jak wystrzelisz ją z kuszy) Jak na razie przyszło mi do głowy coś takiego, ale nie działa. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Wyjaśnić, czy coś jest z tym nie tak?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi