danqpl 0 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Tak jak wyżej %Drop złoto 1.2diax 1.5zloto 1.3proch 0.9iron 1.9lazuryt 1redstone 1emerald 1.2 Gdy kopie :Fortune 1 To procent x ,że mi wypadnie x sztukDiax 1% 2 sztukilazuryt 1% 3 sztukiredstone 1% 3 sztukiemerald 1% 2 sztuki Fortune 2 Diax 1 3 sztukilazuryt 1 3 sztukiredstone 1 4 sztukiemerald 1 3 sztuki Fortune 3Diax 1 4 sztukilazuryt 1 4 sztukiredstone 1 4 sztukiemerald 1 4 sztuki Czyli ,że podsatwowy drop to ten na samej górze tylko ,że jak mam kilof z fortune to jest możliwość wydropienia z szansą 1 procenta dodatkowe surowce.Dało by rade zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PEPQ65 49 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Wszystko da rade ale troche tego bedzie, jutro ci tu napisze i dam edita do linka. Fortuna ma dzialac tak ze wypadnie wiecej czy ze wiecej %? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danqpl 0 Opublikowano 5 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Wypadnię wiecej ale nie oznacza to ,że podstawowy drop ze to jedna sztuka a z fortuną może wypaść więcej ale może też jedna sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hiteks 2 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Tez potrzebuje takiego dropu wiec jak mozna (Jak ktos ma) to podajcie linka albo cos :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
danqpl 0
Tak jak wyżej
%
Drop złoto 1.2
diax 1.5
zloto 1.3
proch 0.9
iron 1.9
lazuryt 1
redstone 1
emerald 1.2
Gdy kopie :
Fortune 1
To procent x ,że mi wypadnie x sztuk
Diax 1% 2 sztuki
lazuryt 1% 3 sztuki
redstone 1% 3 sztuki
emerald 1% 2 sztuki
Fortune 2
Diax 1 3 sztuki
lazuryt 1 3 sztuki
redstone 1 4 sztuki
emerald 1 3 sztuki
Fortune 3
Diax 1 4 sztuki
lazuryt 1 4 sztuki
redstone 1 4 sztuki
emerald 1 4 sztuki
Czyli ,że podsatwowy drop to ten na samej górze tylko ,że jak mam kilof z fortune to jest możliwość wydropienia z szansą 1 procenta dodatkowe surowce.
Dało by rade zrobic?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi