dogonek 0 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2023 Dzień dobry, napisze mi ktoś skrypt taki jak na minestar że jeżeli gracz zginie to połowa itemow które miał zostaną mu przywrócone a druga połowe dostanie osoba która go zabiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, dogonek napisał: Dzień dobry, napisze mi ktoś skrypt taki jak na minestar że jeżeli gracz zginie to połowa itemow które miał zostaną mu przywrócone a druga połowe dostanie osoba która go zabiła? on death of player: set {playeritems::%victim%::*} to all items in the victim's inventory set {_i} to size of {playeritems::%victim%::*} / 2 loop {_i} times: set {_remove-item} to random element of {playeritems::%victim%::*} remove {_remove-item} from {playeritems::%victim%::*} give attacker {_remove-item} remove {playeritems::%victim%::*} from drops on respawn: give {playeritems::%player%::*} to player delete {playeritems::%player%::*} Edytowane 14 kwietnia 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dogonek 0 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2023 Godzinę temu, Fendi napisał: on death of player: set {playeritems::%victim%::*} to all items in the victim's inventory set {_i} to size of {playeritems::%victim%::*} / 2 loop {_i} times: set {_remove-item} to random element of {playeritems::%victim%::*} remove {_remove-item} from {playeritems::%victim%::*} give attacker {_remove-item} remove {playeritems::%victim%::*} from drops on respawn: give {playeritems::%player%::*} to player delete {playeritems::%player%::*} Nie działa, nie ma żadnych błędów ale testowałem jeżeli mnie gracz zabije jakiś nie dostanie żadnych itemow a ja ich nie stracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dogonek 0
Dzień dobry, napisze mi ktoś skrypt taki jak na minestar że jeżeli gracz zginie to połowa itemow które miał zostaną mu przywrócone a druga połowe dostanie osoba która go zabiła?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi