dropnikyt 0 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2023 Siemka, napisze mi ktoś skrypt na hajs za kopanie i zabijanie graczy w gui najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2023 (edytowane) on mine of stone: chance of 10%: add 1 to player's balance on death: if victim is player: if attacker is player: add 10 to attacker's balance wymaga vault Tego co chcesz do konca nie rozumiem, chcesz zeby tez pokazywalo ci ilosc killi w gui? on death: if victim is player: if attacker is player: add 1 to {kill::%attacker%} command /staty: trigger: open chest with 3 rows named "&aStaty" to player set player's current inventory's slot (integers between 0 and 27) to black stained glass pane named "&8 " set player's current inventory's slot 13 to diamond sword named "Twoje kille" with lore "&c&l%{kill::%player%}%" on inventory click: if inventory name of player's current inventory is "&aŁowca Głów": cancel event Edytowane 8 kwietnia 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dropnikyt 0 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2023 chodziło mi że np. /hajs no i że tam będzie 1 ikonka i tam mg. dać ile mam hajsu i opis tego żeby to liczyło że np. mam 0zł no i z kila wypadnie mi 10groszy żeby to automatycznie mi dodało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dropnikyt 0
Siemka, napisze mi ktoś skrypt na hajs za kopanie i zabijanie graczy w gui najlepiej
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi