Cut3_Homar 1 Opublikowano 1 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2023 A więc tak jak w temacie poszukuję osób do administracji mego serwera (hellblock.pl), oczywiście odpłatnie. Wymagania: - 14+ lub mutacja - ogar mikro (brak szumów oraz tzw: patoli) - umiejętności co do wybranej rangi - pewność siebie - dorzucanie pomysłów Coś o serwerze Pierwszym z trybów będzie waterblock, gdyż jest on mało spotykany oraz wydaje mi się że z jego potencjałem zbudujemy sobie dobrze community naszego serwera. W późniejszym czasie zostaną dodane nowe tryby. Aktualnie serwer jest w fazie tworzenia. Co do rekrutacji czekają Ciebie 2 etapy. Etap pisemny oraz rozmowa. Z chęcią zapraszamy do spróbowania, nie pożałujesz !! Kontakt: Discord: yedgk#2629 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/54318-szukam-administracji-do-mojego-serwera/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi