on place stone:
player's tool is stone named "&7Czasowy stone":
cancel event
set block to stone
wait 5 seconds
set block to air
kod powyzej nie dziala, nie ma bledow i wszystko jest cudownie po reloadzie. jak stawiam blok to mi odrazu znika, nie chce mi sie postawic.
probowalem tak:
on place stone:
player's tool is stone named "&7Czasowy stone":
add 1 stone named "&7Czasowy stone" to player
wait 5 seconds
set block to air
ale dublują mi sie bloki, jak stawiam dwa to tylko jeden znika. poprostu ten drugi kod sie buguje. macie jakąś alternatywę np. może z jakimiś wtyczkami?
Pytanie
darknesiksikk 0
on place stone: player's tool is stone named "&7Czasowy stone": cancel event set block to stone wait 5 seconds set block to airkod powyzej nie dziala, nie ma bledow i wszystko jest cudownie po reloadzie. jak stawiam blok to mi odrazu znika, nie chce mi sie postawic.
probowalem tak:
on place stone: player's tool is stone named "&7Czasowy stone": add 1 stone named "&7Czasowy stone" to player wait 5 seconds set block to airale dublują mi sie bloki, jak stawiam dwa to tylko jeden znika. poprostu ten drugi kod sie buguje. macie jakąś alternatywę np. może z jakimiś wtyczkami?
działam na paperspigot 1.19
skript 2.6.3
https://skript.pl/temat/53911-musi-dzialac-a-nie-dziala/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi