xVemin 0 Opublikowano 26 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2022 (edytowane) Oferuję pomoc w skryptach np. przy w serwerach typu RPG Stanowisko: Skrypter Kontakt: xVemin#8307 Portfolio: Mogę opisać w wiadomości prywatnej co robiłem (każdy skrypt praktycznie jest na zamówienie więc nie upubliczniam) Wynagrodzenie: W zależności od wielkości skryptu Doświadczenie: 4 lata pisania skryptów Edytowane 11 grudnia 2022 przez xVemin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivall 39 Opublikowano 26 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2022 Dodaj więcej informacji, zastosuj się do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Masz na to 24 godziny, w przeciwnym razie temat trafi do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benson 0 Opublikowano 16 stycznia Udostępnij Opublikowano 16 stycznia Cześć, napisz do mnie na discordzie: benson#6989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi