xbielux23 2 Opublikowano 10 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2022 Siemanko, Jako iż już trochę lat mam na karku, to chciałbym spełnić swoje marzenie z dzieciństwa - mieć swój serwer w klockach. Docelowy target to od 100-200 osób średnio online. Nic specjalnego, typowe przewałkowane na wszystkie strony survival + gildie, stare PVP, średni poziom dropu ze stone. Nigdy nie posiadałem ani umiejętności, ani pieniędzy na takie przedsięwzięcie, teraz dalej nie posiadam umiejętności, ale posiadam pieniądze, więc oczywiście zlecenie płatne - zaliczka przed, wypłata po, kwestia ugadania. Szukam poważnych ofert, ponieważ gotowca z neta wiadomo, że można sobie pobrać w każdej chwili. Jeśli ktoś jest chętny i jest mi w stanie udowodnić swoje możliwości zapraszam do kontaktu, najlepiej przez emaila na adres [email protected] lub bezpośrednio w komentarzu, to dogadamy się co do kontaktu. Pozdrawiam serdecznie i liczę na chętnego skryptera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivall 40 Opublikowano 11 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2022 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi