nie wiem jak naprawić kod, chcę aby zmieniało mi w danej arenie bloki na randomowy element z variabla, ale ustawia wszystko na powietrze i nie ma żadnych błędów, a jak wpisze w kodzie na co ma ustawić, to już działa.
wklejam kod
command /minereset [<string>]:
permission: admin
trigger:
if {mine-exist::%arg-1%} = true:
if {pos1::%arg-1%} is set:
if {pos2::%arg-1%} is set:
if {blocks::%arg-1%::*} is set:
send "&aZresetowano!"
set {_location-1} to {pos1::%arg-1%}
set {_location-2} to {pos2::%arg-1%}
loop blocks within {_location-1} and {_location-2}:
set loop-block to random element of {blocks::%arg-1%::*}
#send "%{blocks::%arg-1%::*}%"
Pytanie
pineczekkk 0
nie wiem jak naprawić kod, chcę aby zmieniało mi w danej arenie bloki na randomowy element z variabla, ale ustawia wszystko na powietrze i nie ma żadnych błędów, a jak wpisze w kodzie na co ma ustawić, to już działa.
wklejam kod
command /minereset [<string>]: permission: admin trigger: if {mine-exist::%arg-1%} = true: if {pos1::%arg-1%} is set: if {pos2::%arg-1%} is set: if {blocks::%arg-1%::*} is set: send "&aZresetowano!" set {_location-1} to {pos1::%arg-1%} set {_location-2} to {pos2::%arg-1%} loop blocks within {_location-1} and {_location-2}: set loop-block to random element of {blocks::%arg-1%::*} #send "%{blocks::%arg-1%::*}%"Poprawiam formatowanie
Notatka dodana przez ivall
https://skript.pl/temat/53761-fill-w-sk/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi