Avant 0 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2022 (edytowane) Witam. Jeśli mam skrypt połączony już z bazą danych to jak mogę teraz w skrypcie sprawdzić że tak powiem "warunek" z bazą? Dla przykładu mam 2 kolumny typu: Nazwa bazy: skript Nick | Gotowka ------- | ---------- Avant | 1000 Teraz chcę w skrypcie zrobić coś takiego: command /test trigger: #warunek - jezeli %player% posiada 1000 w kolumnie "Gotowka": #odejmij 500 z kolumny "Gotowka" dla gracza %player% Jeżeli w taki sposób się da to jak to ułożyć w działający kod? Z góry dziękuję Edytowane 22 sierpnia 2022 przez Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Avant 0
Witam.
Jeśli mam skrypt połączony już z bazą danych to jak mogę teraz w skrypcie sprawdzić że tak powiem "warunek" z bazą?
Dla przykładu mam 2 kolumny typu:
Nazwa bazy: skript
Nick | Gotowka
------- | ----------
Avant | 1000
Teraz chcę w skrypcie zrobić coś takiego:
command /test trigger: #warunek - jezeli %player% posiada 1000 w kolumnie "Gotowka": #odejmij 500 z kolumny "Gotowka" dla gracza %player%
Jeżeli w taki sposób się da to jak to ułożyć w działający kod? Z góry dziękuję
Edytowane przez AvantOdnośnik do komentarza
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi