MrCakke 1 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2022 (edytowane) Hejka Poszukuje software developerów do projektu non-profit. Wynagrodzenie: Nie daje żadnych wynagrodzeń projekt jest non-profit sam będę w niego pakował pieniądze z swojej własnej kieszeni w sam projekt maszyny,marketing,grafika itp. Troszkę informacji na temat projektu: Zamierzam stworzyć serwer minecraft'a który będzie głównie kierowany przez community pierwszy tryb jaki mam na myśli to survival z działkami parę następnych będzie decydowało community. Posiadam pomysł na stronę na której między innymi będzie panel gracza do którego gracze będą przysiadać i będą jednocześnie interaktowali z stroną jak i z serwerem tylko tyle mogę powiedzieć na razie jak się poznamy lepiej pokaże szersze horyzonty projektu. Trochę o mnie jako software developer: Zacząłem od projektów non profit podążając za pasją programowania w technikum do którego uczęszczałem stworzyłem kółko programistyczne które mnie wystrzeliło z procy w programowaniu. Jeśli chodzi o moją aktualną wiedzę na temat kariery aktualnie zajmują się pracą dla firmy będącej jedną z top 100 projektów krypto personalnie znam dużą ilość technologii więc też mogę douczyć czegoś jak ktoś czegoś nie rozumie. Moja oferta dla developerów chcących się załapać: - Nauka programowania,git'a i Javy/Kotlina i rozwój w technologiach typu Node.js, TypeScript, Tailwind, Docker, SvelteKit, ExpressJS, Prisma, Ktorm, - Opcjonalne wprowadzenie w świat blockchain'a / zdecentralizowany - Przyjazne otoczenie - Dogłębne analizy kodu i tłumaczenie błędów pozwalające na rozwój i zrozumienie kodu - Czysty i udokumentowany Code Base - Nauka używania dockera w celu szybszego testowania - Nowe i ciekawe problemy Czego wymagam: - Informowanie o aktualnych problemach w projekcie. - Kooperacja przy projekcie Chętnych prosiłbym o napisanie prywatnej wiadomości do Lupus#6969 na discordzie Najfajniej jakbyście wysłali githuba i swoje przeszłe projekty Ale bez nich też przyjme Edytowane 19 sierpnia 2022 przez MrCakke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi