Skocz do zawartości

Szukam Software Developerów

MrCakke

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka 👋
Poszukuje software developerów do projektu non-profit.

💰Wynagrodzenie: Nie daje żadnych wynagrodzeń projekt jest non-profit sam będę w niego pakował pieniądze z swojej własnej kieszeni w sam projekt maszyny,marketing,grafika itp.

🗺️Troszkę informacji na temat projektu:
Zamierzam stworzyć serwer minecraft'a który będzie głównie kierowany przez community pierwszy tryb jaki mam na myśli to survival z działkami parę następnych będzie decydowało community. Posiadam pomysł na stronę na której między innymi będzie panel gracza do którego gracze będą przysiadać i będą jednocześnie interaktowali z stroną jak i z serwerem tylko tyle mogę powiedzieć na razie 😉jak się poznamy lepiej pokaże szersze horyzonty projektu.

🤓 Trochę o mnie jako software developer:
Zacząłem od projektów non profit podążając za pasją programowania w technikum do którego uczęszczałem stworzyłem kółko programistyczne które mnie wystrzeliło z procy w programowaniu.

📖 Jeśli chodzi o moją aktualną wiedzę na temat kariery aktualnie zajmują się pracą dla firmy będącej jedną z top 100 projektów krypto personalnie znam dużą ilość technologii więc też mogę douczyć czegoś jak ktoś czegoś nie rozumie.

📰 Moja oferta dla developerów chcących się załapać:
- Nauka programowania,git'a i Javy/Kotlina i rozwój w technologiach typu Node.js, TypeScript, Tailwind, Docker, SvelteKit, ExpressJS, Prisma, Ktorm,
- Opcjonalne wprowadzenie w świat blockchain'a / zdecentralizowany
- Przyjazne otoczenie
- Dogłębne analizy kodu i tłumaczenie błędów pozwalające na rozwój i zrozumienie kodu
- Czysty i udokumentowany Code Base
- Nauka używania dockera w celu szybszego testowania
- Nowe i ciekawe problemy

🚨 Czego wymagam:
- Informowanie o aktualnych problemach w projekcie.
- Kooperacja przy projekcie

‼️ Chętnych prosiłbym o napisanie prywatnej wiadomości do Lupus#6969 na discordzie
Najfajniej jakbyście wysłali githuba i swoje przeszłe projekty 🚀
Ale bez nich też przyjme 😉

Edytowane przez MrCakke

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...