Sihoro 5 Opublikowano 30 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 Potrzebuje kogo kto potrafił by mi napisac skrypt na minigre :D Ps. Jesli bedzie bardzo dopracowane zapłacę:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 444 Opublikowano 30 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 Jaką minigrę? Tntrun, spleef, czy co? //250post! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sihoro 5 Opublikowano 1 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2015 chodzi mi o własną grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PEPQ65 49 Opublikowano 1 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2015 (edytowane) Ja sie zglaszam do napisania tej mini gry pisz na pw wszystko (rick lepiej nic nie pisz xd) Edytowane 1 stycznia 2015 przez PEPQ65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sihoro 5
Potrzebuje kogo kto potrafił by mi napisac skrypt na minigre :D Ps. Jesli bedzie bardzo dopracowane zapłacę
:D
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi