Cygan 0 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 (edytowane) Witam Prezentuje skrypt na chat wiem ze jest ich wiele ale ja się uczę Autor: Cygan Wersja: 1.2.0 Uprawnienia permisja.chat chat.bypass cooldown.bypass Pobieranie >> SKRYPT << Edytowane 5 sierpnia 2022 przez Cygan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lie_pan1 52 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Nie rozumiem Cię: W niektórych przypadkach masz send to all players, w niektórych broadcast, a jeszcze w innych po prostu send Popraw i będzie gicior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cygan 0 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Teraz jest git? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naujan 73 Opublikowano 23 września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 września 2022 command /chat [<text>] [<text>] [<text>] [<text>]: Po co te dodatkowe 3 argumenty, jak w kodzie używasz tylko pierwszego, druga sprawa SSCC, mam tu na myśli zmienne. Poczytaj sobie ten temat, ale uogólniając, by ułatwić kompatybilność z innymi skryptami i umożliwienie funkcji do zmiennej, nie używamy {czatoff} Bo to jest sama zmienna, bez nazwy skryptu i samego użycia, ona po prostu jest. Zamiast tego, użyj np. {schat::chatStatus} Teraz nie będzie to się nakładało na inne skrypty ba, umożliwi łączenie zmiennych miedzy nimi. Jeszcze tutaj: else: player doesn't have permission "cooldown.bypass": set {_waited} to difference between {chat.%player%.spam} and now if {_waited} is less than {@czas} seconds: send "&8>> &7Możesz pisać co &6{@czas} sekund!" cancel event stop set {chat.%player%.spam} to now Zmienna {chat.%player%.spam} Powinna wyglądać tak: {schat::spam::%player%} To chyba tyle, rozumiem, że się uczysz, ale nie pisze tego by ci zrobić na złość używaj po prostu tego na przyszłość. Ode mnie to tyle żegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aksolotl 19 Opublikowano 1 października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 października 2022 (edytowane) 1. Dodaj listę komend w pierwszej wiadomości tutaj bo musiałem szukać w skrypcie 2. Tak to powinno działać? (nie mam żadnych permisji) 3. Po co tyle argumentów? Cytat command /chat [<text>] [<text>] [<text>] [<text>]: + Brak errorów - Na razie brak Edytowane 1 października 2022 przez Aksolotl naujan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi