NerVuss 0 Opublikowano 9 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2022 Siema. Kiedys korzystałem z signshopa ale aktualnie sie zjebal i wogóle nie działa. Na serverze chce sprzedawac np miecze enchant itp przez co inne pluginy nie działaja. Napisal by mi ktos skrypt jak sign shop? Ewentualnie pomógł naprawic co bylo by lepsza opcja . Wersja 1.8.8 pobieralem kazda wersje sign'a i nie działa. Wczesniej sie pisało: [IBuy] &2Miecz &2Emerlad $10000 do skrzynki sie wkladalo miecz z taka nazwa i jakimis enchantami, biło sie w skrzynie i potem w tabliczke i dzialalo a obecnie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kaktus207 1 Opublikowano 11 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2022 Z tego co pamiętam to w essentials też da się zrobić sklep na tabliczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NerVuss 0
Siema.
Kiedys korzystałem z signshopa ale aktualnie sie zjebal i wogóle nie działa.
Na serverze chce sprzedawac np miecze enchant itp przez co inne pluginy nie działaja.
Napisal by mi ktos skrypt jak sign shop?
Ewentualnie pomógł naprawic co bylo by lepsza opcja .
Wersja 1.8.8 pobieralem kazda wersje sign'a i nie działa.
Wczesniej sie pisało:
[IBuy]
&2Miecz
&2Emerlad
$10000
do skrzynki sie wkladalo miecz z taka nazwa i jakimis enchantami, biło sie w skrzynie i potem w tabliczke i dzialalo a obecnie nic.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi