TremeQ 5 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Nadawanie nagrody za zabicie zombie Wszystko fajnie ale nie nadaje mi miesa zombi, gdy usune "if attacker is a player:" i dodam drop zamiast give działa, nie rozumiem dlaczego. Pomoze ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anvik 6 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 (edytowane) nie wiem czy oto chodzilo Edytowane 8 czerwca 2022 przez Anvik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TremeQ 5 Opublikowano 8 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Niby mięso dropi ale dalej nie ma wiadomości o dropie mięsa zombie. Nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anvik 6 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Zapomnialem dopisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TremeQ 5 Opublikowano 8 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 dalej nie pokazuje wiadomości ze wydropiłem mieso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anvik 6 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 dobra tera musi dzialac ulomny jestem XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TremeQ 5 Opublikowano 8 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Dalej nie działa, nie wiem czemu. Teoretycznie wszytsko dobrze Tu masz dosłownie cały skrypt, ale wszytsko działa OPRÓCZ tego napisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TremeQ 5
Nadawanie nagrody za zabicie zombie
Wszystko fajnie ale nie nadaje mi miesa zombi, gdy usune "if attacker is a player:" i dodam drop zamiast give działa, nie rozumiem dlaczego. Pomoze ktoś?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi