Skocz do zawartości
  • 0

Problem z komendą!

MailoPlay

Pytanie

Mam komendę /ulepsz50 która ulepsza zbroje:

command /ulepsz50 [<player=%player%&gt]:	trigger:		add -50 to {pkt.%arg%}			send "&6Kupiono zbroje, aby wybierac zbroje wpisz /zbroja"				add 1 Leather Cap named "&6Zbroja poziomu &7[&2I&7]" to player's inventory				add 1 Leather Tunic named "&6Zbroja poziomu &7[&2I&7]" to player's inventory				add 1 Leather Leggins named "&6Zbroja poziomu &7[&2I&7]" to player's inventory				add 1 Leather Boots named "&6Zbroja poziomu &7[&2I&7]" to player's inventory				add 1 Gold Sword named "&6Miecz poziomu &7[&2I&7]" to player's in					else:		send "&6Nie masz &c50 &6pkt."

chciałbym jeżeli ktoś nie ma punktów dostawał wiadomośc "&6Nie masz &c50 &6pkt." i nie dostawał tej zbroji, ale to nie działa dostaje błąd ,,Unexpected entry 'if else'. Check whether it's spelled correctly remove it." Pomocy!

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Nie wiem o co chodziło ci z [<player=%player%&gt] i add -50 to {pkt.%arg%}, ale zrobiłem.

command /ulepsz50:		trigger:				if {pkt.%player%} is bigger than 50:						remove 50 from {pkt.%player%}						send "&6Kupiono zbroje, aby wybierac zbroje wpisz /zbroja"								give player Leather Cap named "&6Zbroja poziomu &7[&2I&7]"								give player Leather Tunic named "&6Zbroja poziomu &7[&2I&7]"								give player Leather Leggins named "&6Zbroja poziomu &7[&2I&7]"								give player Leather Boots named "&6Zbroja poziomu &7[&2I&7]"								give player Gold Sword named "&6Miecz poziomu &7[&2I&7]"                 				else:						send "&6Nie masz &c50 &6pkt."

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...