Avenis 0 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2022 (edytowane) Witam, robię sobie stronę z taką pod blog i mam pytanie jak edytować to aby było na środku i dodatkowo zmieniło kolor na brązowy. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! KOD: Jeśli jest możliwość proszę o pomoc. Tutaj szablon, który używam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 2 kwietnia 2022 przez Avenis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2022 W 5 linijce do klas dopisz mx-auto Avenis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Avenis 0 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2022 26 minut temu, LeviBoyPL napisał: W 5 linijce do klas dopisz mx-auto Jest prawie git tylko jeszcze wyśrodkowanie ikonki FB jak to zrobić jeśli oczywiście mogę Cię prosić o pomoc. Chciałbym poprzez <center> ale coś nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2022 footer .social { overflow: hidden; margin-top: 30px; text-align: center; } templatemo-lava.css:1078 dodaj ostatnią wartość Avenis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Avenis 0 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2022 28 minut temu, LeviBoyPL napisał: footer .social { overflow: hidden; margin-top: 30px; text-align: center; } templatemo-lava.css:1078 dodaj ostatnią wartość Nwm jak Ci się odwdzięczę, ale mam bardzo małą prośbę wszystko pięknie wygląda, ale ta linia jak ją trochę obniżyć? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2022 W oryginale jest ta linia odsunięta, więc nie wiem co zmieniłeś, że teraz nie jest, spróbuj dopisać na końcu pliku footer .footer-content { padding: 120px 0px; } Avenis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Avenis 0 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2022 4 godziny temu, LeviBoyPL napisał: W oryginale jest ta linia odsunięta, więc nie wiem co zmieniłeś, że teraz nie jest, spróbuj dopisać na końcu pliku footer .footer-content { padding: 120px 0px; } Edytowałem to w pliku html i poprawiłem tak jak było, mam pytanie czy na takiej stronie da się zrobić np. funkcję messenger tzn. po prawej stronie jest ikonka messengera oraz czy da się podpiąć pod baze danych to wysyłanie wiadomości na stronie tak jak jest w oryginale? I bardzo Ci dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2022 Można dodać messengera według tego poradnika Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Co do formularza to zależy od użytej technologii, czy stawiasz to na springu, czy apache+php czy cokolwiek innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Avenis 0
Witam,
robię sobie stronę z taką pod blog i mam pytanie jak edytować to aby było na środku i dodatkowo zmieniło kolor na brązowy.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
KOD:
Jeśli jest możliwość proszę o pomoc.
Edytowane przez AvenisTutaj szablon, który używam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi