Buggy 0 Opublikowano 7 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2022 Cześć mam pytanie ma ktoś jakiś fajny skrypt na incognito jak np. na kokscraft czyli wpisujesz /incognito NICK_NOWY i potem daje ci przy okazji Steve, którzy widzą tylko inni gracze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaWaNoS 24 Opublikowano 7 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2022 7 godzin temu, Buggy napisał: Cześć mam pytanie ma ktoś jakiś fajny skrypt na incognito jak np. na kokscraft czyli wpisujesz /incognito NICK_NOWY i potem daje ci przy okazji Steve, którzy widzą tylko inni gracze Czy obsługa google jest naprawdę aż tak ciężka? Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę np. 'Incognito skript' i pokaże Ci się cała masa gotowych skryptów, między innymi z tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Buggy 0 Opublikowano 8 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2022 15 godzin temu, KaWaNoS napisał: Czy obsługa google jest naprawdę aż tak ciężka? Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę np. 'Incognito skript' i pokaże Ci się cała masa gotowych skryptów, między innymi z tego forum. Ehhh.... Coraz więcej takich. Takiego incognito nie ma więc skąd mam to wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaWaNoS 24 Opublikowano 8 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2022 43 minuty temu, Buggy napisał: Ehhh.... Coraz więcej takich. Takiego incognito nie ma więc skąd mam to wziąć? Mehh... Takich jak ty również coraz więcej. Pierwszy link który mi się wyświetlił Powiedz mi co Ci w nim nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Buggy 0 Opublikowano 8 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2022 9 godzin temu, KaWaNoS napisał: Mehh... Takich jak ty również coraz więcej. Pierwszy link który mi się wyświetlił Powiedz mi co Ci w nim nie pasuje Mi chodzi o dokładne takie jak napisałem, a nie jakieś losowe zobacz dokładnie co napisałem w prośbie zanim zaczniesz się wymądrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Buggy 0
Cześć mam pytanie ma ktoś jakiś fajny skrypt na incognito jak np. na kokscraft czyli wpisujesz /incognito NICK_NOWY i potem daje ci przy okazji Steve, którzy widzą tylko inni gracze
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi