yandery 0 Opublikowano 5 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2022 Szukam owego pluginu Plugin pochodzi z: kokscraft.pl Opis: Głównie chodzi mi o to, co widać na obrazku. Chciałbym aby wyświetlał się dowolny tekst nad moją głową i nickiem (jak widać) oraz teksty były możliwe do kupna i tworzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 159 Opublikowano 6 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2022 Wszystkie pluginy na koksie są autorskie, addony też, więc raczej ciężko będzie Ci znaleźć coś podobnego. Możliwe, że jeśli wrzuciłbyś ten temat do działu zleceń, to może ktoś za $$ by Ci to zakodził. Nie jest to jakieś ciężkie, można do tego użyć TAB, wtedy ustawianie tytułów nad głową byłoby dość proste. Do tego prosty system GUI, vault do płatności i miałbyś coś podobnego. yandery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yandery 0 Opublikowano 6 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 marca 2022 (edytowane) 5 godzin temu, LeviBoyPL napisał: Wszystkie pluginy na koksie są autorskie, addony też, więc raczej ciężko będzie Ci znaleźć coś podobnego. Możliwe, że jeśli wrzuciłbyś ten temat do działu zleceń, to może ktoś za $$ by Ci to zakodził. Nie jest to jakieś ciężkie, można do tego użyć TAB, wtedy ustawianie tytułów nad głową byłoby dość proste. Do tego prosty system GUI, vault do płatności i miałbyś coś podobnego. z Tego co mi wiadomo, to TAB używa obok nicku ex: TEXT Nick Ale dzięki za radę, spróbuje edit: nie wiem czy to jest autorskie bo widziałem to na 3 innych serwerach Edytowane 6 marca 2022 przez yandery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 159 Opublikowano 6 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2022 Możesz ustawić też nad nickiem jest autorkie na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
yandery 0
Szukam owego pluginu
Plugin pochodzi z: kokscraft.pl
Opis: Głównie chodzi mi o to, co widać na obrazku. Chciałbym aby wyświetlał się dowolny tekst nad moją głową i nickiem (jak widać) oraz teksty były możliwe do kupna i tworzenia.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi