Buggy 0 Opublikowano 1 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2022 Cześć zastanawiam się nad kupnem bannera dla mojego serwera mc właśnie tutaj i jestem ciekawy czy jest to opłacalne i czy przyciągnie to dużo graczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 1 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2022 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 311 Opublikowano 2 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2022 W dniu 1.03.2022 o 06:47, Buggy napisał: jestem ciekawy czy jest to opłacalne Wydaje mi się, że tak. Cena za baner zaczyna się od 20 zł / msc, a możesz też spróbować kupić na początek promowanie tematu za 5 zł / msc. W dniu 1.03.2022 o 06:47, Buggy napisał: czy przyciągnie to dużo graczy Przyciągnie więcej zainteresowania, ale czy uda ci się zachęcić innych do gry to już zależy od twojego pomysłu, wkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi