A więc potrzebuje pomocy z napisanie skryptu na levele i exp za zabijanie mobków o danej nazwie
Napisałem troszke skryptu ale coś pomieszałem i zepsułem a więc prosze o dopisanie reszty
lub napisanie całego od nowa ponieważ ja się juz pogubiłem i nie wiem jak to kontynuować a bardzo mi na tym zależy.
Funkcje skryptu które chciałbym aby posiadał:
-Dostawanie EXP za zabijanie mobków + wiadomości przy zabicu ile masz exp/ilepotrzebujsz do next lvl
-Prefix na chat z lvl
-Dostawanie określonej permisji przy przejściu na dany level
A oto moj kawałek skryptu nwm nawet czy jest dobry:
options: killslvl: 1 #Ilosc dawanego lvl po zabiciu lvl2: 20lvl3: 30variables: {lvl.%player%} = 0 {punkty.%player%} = 0 {obr.%player%} = 0 {smierc.%player%} = 0 {lev.%player%} = 1on death: attacker is a player victim is a skeleton add 1 to {punkty.%attacker%} message "&7[EXP] &4+1 &6%{punkty.%attacker%}%/{@lvl2}" to attacker if {punkty.%attacker%} is greater than or equal to {@lvl2}: add 1 to {lev.%player%} message "Gratulacje awanowales na poziom 2" to player
Pytanie
Bartek06PL 0
Siemanko
A więc potrzebuje pomocy z napisanie skryptu na levele i exp za zabijanie mobków o danej nazwie
Napisałem troszke skryptu ale coś pomieszałem i zepsułem a więc prosze o dopisanie reszty
lub napisanie całego od nowa ponieważ ja się juz pogubiłem i nie wiem jak to kontynuować a bardzo mi na tym zależy.
Funkcje skryptu które chciałbym aby posiadał:
-Dostawanie EXP za zabijanie mobków + wiadomości przy zabicu ile masz exp/ilepotrzebujsz do next lvl
-Prefix na chat z lvl
-Dostawanie określonej permisji przy przejściu na dany level
A oto moj kawałek skryptu nwm nawet czy jest dobry:
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi