Shakipro 0 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Witajcie ! Mógł by mi ktoś zrobić taki prosty krótki skript :Chciałbym żeby nie dało się wkładać itemów do ramki na przedmioty na creativie i jeśli gracz na creativie będzie próbował włożyć item do ramki pojawi się jakaś wiadomoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan kk 42 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 (edytowane) on rightclick on item frame: if player is not an op: cancel event send "Jakas wiadomosc"@EDIT @down Bardzo trudne...on rightclick on item frame: if gamemode of player is creative: cancel event send "Jakas wiadomosc" Edytowane 24 grudnia 2014 przez Jan kk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shakipro 0 Opublikowano 23 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 on rightclick on item frame: if player is not an op: cancel event send "Jakas wiadomosc"Chodziło mi o to żeby tylko gracz na creative nie mógł wkładać itemów do ramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Shakipro 0
Witajcie !
Mógł by mi ktoś zrobić taki prosty krótki skript :
Chciałbym żeby nie dało się wkładać itemów do ramki na przedmioty na creativie i jeśli gracz na creativie będzie próbował włożyć item do ramki pojawi się jakaś wiadomoś.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi