TheFun1337 0 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Czesc szukam skryptu na gildie ma miec:tab/zaloz/usun/zapros/pvp/wyrzuc/przedluz/odnowitemy na gildie Jesli taki macie to podajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 FunnyGuilds by Dzikoysk (Google nie gryzie xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cegli 0 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Też polecam FunnyGuild, sam używam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PEPQ65 49 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 funnyguilds v 2.7.2 (chyba taka ) wedlug mnie najlepsza a jak nie to revoguilds - To sa pluginy, a jak nie chcesz plg to skguilds jest opublikowane na tym forum albo pvpguild (moglem sie pomylic przy skguilds w nazwie :3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek554 18 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 FunnyGuilds New Year.1.5. Wersja Cleaned Ma parę błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JkkS 2 Opublikowano 28 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2015 Pluginy: FunnyGuilds, RevoGuilds.Skrypty: pvpguilds, skGuilds.LICZE NA LIKE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheFun1337 0
Czesc szukam skryptu na gildie ma miec:
tab
/zaloz
/usun
/zapros
/pvp
/wyrzuc
/przedluz
/odnow
itemy na gildie