bialamewa30 0 Opublikowano 20 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2021 Witam, czy bylby ktos w stanie napisac skrypt na podkladanie pieniedzy? pod zmienną: variables: kasaaa.%player% = 0 i skrypt na turbocash? Który po wpisaniu komendy /turbocash <czas> <all/gracz> robil sie turbocash czyli inaczej mnożnik do tego i zeby byl on 0,5. i dodatkowo Skrypt na topke hajsu w gui z tą zmienną. Jeżeli wszystko będzie ładnie śmigać mogę nawet zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kubo0208 10 Opublikowano 20 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2021 (edytowane) variables: kasaaa.%player% = 0 on place bedrock: name of player's tool is "5zl": set {_5zl} to location of event-block on break stone: location of event-block is {_5zl}: add 5 to {kasaaa.%player%} broadcast "&c%player% wydropil 5zl" nie jestem pewny czy to działa, pisane na szybko. a jak nie to masz : wystarczy poszukać, a turbo cash nie umiem Edytowane 20 grudnia 2021 przez Kubo0208 sloik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bialamewa30 0
Witam, czy bylby ktos w stanie napisac skrypt na podkladanie pieniedzy? pod zmienną:
variables:
kasaaa.%player% = 0
i skrypt na turbocash? Który po wpisaniu komendy /turbocash <czas> <all/gracz>
robil sie turbocash czyli inaczej mnożnik do tego i zeby byl on 0,5.
i dodatkowo Skrypt na topke hajsu w gui z tą zmienną.
Jeżeli wszystko będzie ładnie śmigać mogę nawet zapłacić.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi