P4vl0vskyyy 0 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Cześć, czy jest możliwość aby zrobić coś takiego, że przy tworzeniu własnego pluginu mogę dodać do kodu coś takiego jak w skrypcie make player execute command "/komenda" abym mógł wykonywać komendy innych pluginów używając mojego pluginu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 159 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 (edytowane) Player#performCommand("komenda") Ale to jest bardzo niepoprawne, lepiej byłoby gdybyś użył API z innych pluginów i wykonywał kod bezpośrednio Edytowane 17 listopada 2021 przez LeviBoyPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
P4vl0vskyyy 0
Cześć, czy jest możliwość aby zrobić coś takiego, że przy tworzeniu własnego pluginu mogę dodać do kodu coś takiego jak w skrypcie make player execute command "/komenda" abym mógł wykonywać komendy innych pluginów używając mojego pluginu?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi