Nfloov 0 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Witam, od pewnego czasu na moim serwie podczas gdy ktoś mnie bije nie moge zjeść koxa, ani refa tak samo z innymi jadalnymi itemkami, poprostu jakby sie buguje i nie można zjeść, wie ktoś może dlaczego? pls odpowiedźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xivaen 1 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Witam! Pokaż spis pluginów pod komendą /pl (wyślij zrzut ekranu). Możliwe, że jakiś plugin blokuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nfloov 0 Opublikowano 8 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Jak już to mogę podać na discordzie, podaj i tam wytłumaczysz o ile wiesz oco chodzi, bo dokładniej mówiąc jak ktoś mnie bije i w tym czasie jem np koxa, lub refa, to poprostu jak ktos mi daje strefy i wlasnie jem to jakby lapka sama lata i przez to dziwne sie je to podczas walki co przeszkadza strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nfloov 0
Witam, od pewnego czasu na moim serwie podczas gdy ktoś mnie bije nie moge zjeść koxa, ani refa tak samo z innymi jadalnymi itemkami, poprostu jakby sie buguje i nie można zjeść, wie ktoś może dlaczego? pls odpowiedźcie
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi