Inwestycja 0 Opublikowano 15 października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 Cześć potrzebuję skryptu na komende /kick ale tak żeby na ekranie jak nas wyrzuci nie pisał sam powód tylko np: - &8============== &4&lMANI&f&lKRAFT.PL &8==============' - '&7Zostales wyrzucony z serwera' - '&7Powod: &c%reason%' - '&7Wyrzucil: &c%admin%' - '&8============== &4&lMANI&f&lKRAFT.PL &8============== Liczę na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 120 Opublikowano 15 października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 kick player due to "Powod: Test%nl%Admin: Test" %nl% to nowa linijka. Inwestycja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Inwestycja 0 Opublikowano 16 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 (edytowane) Oo dzięki wielkie, nie wiem czemu na to nie wpadłem. Edit: jak zdefiniować w tym skrypcie: nick admina aby wyświetlał się przy pozycji Wyrzucił: %admin% jestem zielony w skryptach dopiero się uczę Z góry dzięki i jak dostanę odpowiedź to temat do zamknięcia Edytowane 16 października 2021 przez Inwestycja wiem w kodzie jest pare błędow ale juz poprawilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pan_Jabuszko 4 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 (edytowane) Dodaj do kodu w 6 linijce: broadcast "Wyrzucił: %player%" U mnie zadziałało Edytowane 16 października 2021 przez Pan_Jabuszko Inwestycja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Inwestycja 0
Cześć potrzebuję skryptu na komende /kick ale tak żeby na ekranie jak nas wyrzuci nie pisał sam powód tylko np:
- &8============== &4&lMANI&f&lKRAFT.PL &8=============='
- '&7Zostales wyrzucony z serwera'
- '&7Powod: &c%reason%'
- '&7Wyrzucil: &c%admin%'
- '&8============== &4&lMANI&f&lKRAFT.PL &8==============
Liczę na pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi