Detrox555 0 Opublikowano 15 października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 Witam jestem Detrox potrzebował bym aby ktoś napisał dla mnie skrypt na wersje 1.16.4. skrypt ma zawierać komendę /event Halloween jak wpisze tą komendę na 5000kratek mają się respić zombie z dynią na głowie po ich zabiciu dostajemy 1pkt. po wpisaniu komendy /moje pkt wyskakuje ile masz pkt. po wpisaniu komendy /wymiana otwiera się GUI w którym za te punkty można zakupić następujące itemy: 1 Diament za 300pkt 1 Nether Star za 8000pkt 1 Brodawka za 3500pkt 1Blaze Rod za 700pkt jak wpisze komendę /event Halloween zakończony to spawnowanie zombie z dynią i dropienie pkt zostaje wyłączone. naprawdę bym prosił by ktoś dał rade mi to zrobić nawet jak nie skrypt to plugin. POZDRAWIAM Detrox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Detrox555 0
Witam jestem Detrox potrzebował bym aby ktoś napisał dla mnie skrypt na wersje 1.16.4.
skrypt ma zawierać
komendę /event Halloween jak wpisze tą komendę na 5000kratek mają się respić zombie z dynią na głowie po ich zabiciu dostajemy 1pkt.
po wpisaniu komendy /moje pkt wyskakuje ile masz pkt.
po wpisaniu komendy /wymiana otwiera się GUI w którym za te punkty można zakupić następujące itemy:
1 Diament za 300pkt
1 Nether Star za 8000pkt
1 Brodawka za 3500pkt
1Blaze Rod za 700pkt
jak wpisze komendę /event Halloween zakończony to spawnowanie zombie z dynią i dropienie pkt zostaje wyłączone.
naprawdę bym prosił by ktoś dał rade mi to zrobić nawet jak nie skrypt to plugin.
POZDRAWIAM Detrox
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi