YEETI_9999 0 Opublikowano 11 października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 Mam problem z moim plg na rzucaki, gdy chce rzucic rzucaka gdy mam wiecej niz 2 w eq to nie wyrzuca nie wiem z jakiego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 11 października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 Czym jest InneItems.rzucanetnt()? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YEETI_9999 0 Opublikowano 12 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 października 2021 Jest to poprostu itemstack rzucanego tnt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
YEETI_9999 0
Mam problem z moim plg na rzucaki, gdy chce rzucic rzucaka gdy mam wiecej niz 2 w eq to nie wyrzuca nie wiem z jakiego powodu
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi