Marekczek123 0 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Zaistalowałem plugin który umożliwia wejść na serwer z Minecraft bedrock, gdy klient bedrock próbuje wejść authme wysyła mu aby zmienił nick wie ktoś jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 W configu Authme znajdź klucz allowedNicknameCharacters i podmień wartość na (.*?), nie jestem pewny czy to jest przyczyną, ale prawdopodobnie tak. Pamiętaj, że z tą opcją konta nonpremium będą mogły wchodzić z nickiem złożonym tylko ze znaków specjalnych, więc pozostaw to tylko testowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marekczek123 0
Zaistalowałem plugin który umożliwia wejść na serwer z Minecraft bedrock, gdy klient bedrock próbuje wejść authme wysyła mu aby zmienił nick wie ktoś jak to naprawić?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi